"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Μήπως μας δουλεύουν οι συμφοιτητές;



SYMFOITHTES




Έχουμε γράψει και ξαναγράψει  για την προφητεία του Γέροντα Παϊσιου, αλλά παραμένει τόσο επίκαιρη και αληθινή. «Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες...», είχε πει ο Θεόπνευστος Αγιορείτης και τα γεγονότα τον επιβεβαιώνουν απόλυτα.
Το αποδεικνύουν περίτρανα τα «καμώματα» των πολιτικών μας που όλη ημέρα ήταν στα τηλέφωνα για να καταλήξουν στην πολυπόθητη «εθνική συνεργασία» και καταλήξαμε στο φιάσκο των ξεχωριστών διαγγελμάτων Παπανδρέου – Σαμαρά.
Μάλλον το μήνυμα που τους έστειλε ο ελληνικός λαός και οι δεκάδες χιλιάδες αγανακτισμένοι, όσο και τα θλιβερά επεισόδια στο Σύνταγμα, κάπου χάθηκαν στο «σπασμένο τηλέφωνο».
Παπανδρέου και Σαμαράς θυμήθηκαν τα φοιτητικά τους χρόνια, τότε που μοιραζόντουσαν στο Αμέρικα το ίδιο δωμάτιο, για να παίξουν σήμερα στις πλάτες μας το ίδιο παιχνίδι.
E.Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου