"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Τρέχουν για να μην μπει το Ελληνικό στο Ταμείο της τρόικας

Το φιλέτο του Ελληνικού
Σε χρόνο... Fast Track προχωρά η προκήρυξη για το Ελληνικό για να γλιτώσει τον «τεμαχισμό» του από το περίφημο Ταμείο Αξιοποίησης Περιουσίας που ετοιμάζει η τρόικα. Την ανακοίνωση ανοικτής πρόσκλησης εκδήλωσης διεθνούς ενδιαφέροντος τις επόμενες 10 ημέρες ανακοίνωσε χθες στη Βουλή ο υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης.
Το φιλέτο του Ελληνικού Αναφέρθηκε σε σκληρή διαπραγμάτευση με την τρόικα ώστε να επιτραπεί η αυτόνομη αξιοποίηση του Ελληνικού εκτός της «ομπρέλας» του πανίσχυρου ανεξάρτητου Ταμείου.
Πάντως, επισήμως στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που συζητείται στη Βουλή αναφέρεται και σήμερα η δημιουργία δύο «εταιρειών ειδικού σκοπού» για τη διαχείριση ισάριθμων «κομματιών» του ακινήτου του παλαιού αεροδρομίου υπό την αιγίδα του Ταμείου. Ως εκ τούτου, αρμόδια στελέχη κάνουν λόγο για προσπάθεια να ξεκινήσει η διαδικασία πριν προλάβει να ιδρυθεί το Ταμείο.
Ο υπουργός, ερωτηθείς σχετικά με το ενδιαφέρον του Κατάρ, είπε ότι υπάρχει εκδηλωμένη πρόθεση (προφορικά) και περιμένουμε σε 10 ημέρες από σήμερα που θα δημοσιευθεί η προκήρυξη το ενδιαφέρον να μετουσιωθεί σε πράξη.
Το σχέδιο για την αξιοποίηση του «Ελληνικού» παρουσίασε ο κ. Παμπούκης στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής. Επισήμανε ότι για την αξιοποίηση αυτή χρειάζονται χειρισμοί μεγάλης λεπτότητας, καθώς πρόκειται για μια σημαντική ευκαιρία για την αναπτυξιακή και κοινωνική αναβάθμιση της περιοχής.
Υποβάθμισε τη δεσμευτικότητα του σχεδίου Αθεμπίγιο, αναφέροντας ότι ενισχύει το οπλοστάσιο ιδεών για την αξιοποίηση του Ελληνικού, ενώ απαντώντας σε σχετική ερώτηση του προέδρου της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Κώστα Καρτάλη, φάνηκε διαλλακτικός για την πρόταση μεταφοράς εκεί κυβερνητικών και δημοσίων υπηρεσιών. *

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου