"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Συρία: πάνω από 16 οι νεκροί στην προσευχή της Παρασκευής


Χιλιάδες διαδηλωτές πλημμύρισαν πάλι τους δρόμους των πόλεων στη Συρία, μετά τις προσευχές της Παρασκευής, ζητώντας την αποχώρηση του προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ, οι δυνάμεις του οποίου τους πυροβόλησαν στο ψαχνό.
Τουλάχιστον 16 νεκροί, μεταξύ των οποίων και ένας έφηβος 16 ετών, ήταν ο απολογισμός της αιματηρής καταστολής των διαδηλώσεων που έγιναν στις πόλεις Χομς, Ντεΐρ αλ-Ζουρ, στο προάστιο Χαράστα, της Δαμασκού, στο Τζαμπλέχ, στη Χάμα και στο χωριό Νταέλ, όπως ανέφεραν τα συντονιστικά όργανα των διαδηλωτών. Στην πόλη Μπανιάς έγιναν δύο διαδηλώσεις, ενώ στην πόλη Ταμπκά οι διαδηλωτές ήταν 2.500. Στους νεκρούς περιλαμβάνονται και διαδηλωτές από τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας, το Αλέπο, αναφέρεται σε ανακοίνωση της τοπικής επιτροπής συντονισμού. Στην Αλέπο, που κατοικείται κατά πλειονότητα από σουνίτες, ζουν επίσης και πολλά μέλη μειονοτήτων αλλά και μια σημαντική εμπορική τάξη που σχετίζεται με την κυβερνώσα ιεραρχία των αλαουιτών. Μέχρι τώρα η πόλη αυτή δεν είχε γνωρίσει κύμα διαδηλώσεων, εκτός από μικρές εξεγέρσεις στο Πανεπιστήμιο και σε κάποια προάστιά της στη διάρκεια της τρίμηνης εξέγερσης των Σύρων πολιτών σε όλη τη χώρα.
Εν τω μεταξύ τα τεθωρακισμένα είχαν από τη νύχτα εισβάλει στην πολιορκημένη πόλη Μααράτ αλ-Νουμάν, σύμφωνα πάντα με τους ακτιβιστές, οι οποίοι όμως δεν ανέφεραν τίποτα για θύματα στην πόλη αυτή. Το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Sana, που δεν συνηθίζει να αναφέρει τις διαδηλώσεις, χθες μετέδωσε ότι «τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις στο προάστιο Καμπούν της Δαμασκού» και ότι «διαδηλωτές φώναζαν διάφορα συνθήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου