"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

. «Δεν πιστεύω πια στην οικονομική πολιτική που ακολουθούμε, αποτύχαμε και αναγκαζόμαστε να κρύβουμε την αλήθεια από τον λαό», ενώ όπως ανέφερε, το μεσοπρόθεσμο είναι ένα «πλεχτάρι από οχιές για τον ελληνικό λαό».

Eλλάδα: Δηλώσεις του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Γ. Λιάνη, περί ανασχηματισμού και Ευ. Βενιζέλου
«Ο ανασχηματισμός θα κριθεί από το αν θα πετύχει ο Βενιζέλος. Αν πετύχει, μπορεί να πλησιάσει το όνειρό του να ηγηθεί της χώρας», επεσήμανε, μιλώντας στον Real Fm, o προσφάτως ανεξαρτητοποιηθείς βουλευτής Γιώργος Λιάνης, ο οποίος, ωστόσο, δήλωσε ότι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ούτε θα ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο.
Ο κ. Λιάνης ανέφερε πως "μέχρι χθες η ομάδα Βενιζέλου εθεωρείτο ύποπτη για σενάρια συνωμοσίας" και έκανε λόγο για «χαστούκι που δίνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός με την επιλογή αυτή στους δικούς του -που ένας, δύο έγιναν και υπουργοί - που διέδιδαν αυτά τα πράγματα».

Σύμφωνα με τον κ. Λιάνη, «ο ανασχηματισμός θα κριθεί από αν θα πετύχει ο Βενιζέλος. (...) Θεωρώ ότι κρατήθηκαν βελούδινες ισορροπίες, αυτή η κίνηση είναι η μεγάλη κίνηση, η εκτόξευση Βενιζέλου σε θέση αντιπροεδρίας, αλλά, ταυτόχρονα, το χαρτοφυλάκιο που του δίνουν σαν τσάρου της οικονομίας, του δίνουν έναν προβάδισμα μεταξύ ίσων, για αυτά που και ο ίδιος θέλει και ονειρεύεται. Θέλει σε κάποια στιγμή να πάρει τα ηνία της χώρας. Θα το κρίνει ο ελληνικός λαός αυτό. Αν πετύχει ο Βενιζέλος σε αυτή τη δύσκολη στενωπό, μπορεί να πλησιάσει στο όνειρό του. Αν δεν τα καταφέρει, πιστεύω ότι πάλι η Ελλάδα θα επιζήσει, δεν έχω καμία αμφιβολία για το τι θα κάνουμε οι Έλληνες».


Ο ανεξάρτητος βουλευτής Φλώρινας χαρακτήρισε θέμα συνείδησης την ανεξαρτητοποίησή του. «Δεν πιστεύω πια στην οικονομική πολιτική που ακολουθούμε, αποτύχαμε και αναγκαζόμαστε να κρύβουμε την αλήθεια από τον λαό», ενώ όπως ανέφερε, το μεσοπρόθεσμο είναι ένα «πλεχτάρι από οχιές για τον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου