"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Ξεσηκώνεται και το Διδυμότειχο, για το “κέντρο φύλαξης μεταναστών”

Περίεργη φωτιά στον χώρο που σχεδιαζόταν να δημιουργηθεί
didimoteio
Κινητοποιήσεις και στο διδυμότειχο είχαμε χτες. Οι κάτοικοι - με την συνδρομή της δημοτικής τους αρχής - προχώρησαν σε κινητοποίηση, προκειμένου να εκφράσουν την κάθετη αντίδρασή τους στη δημιουργία νέων κέντρων φύλαξης λαθρομεταναστών στο βόρειο τμήμα του νομού Έβρου. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο δήμος Διδυμοτείχου ενώ, συμμετείχαν αρκετοί φορείς της περιοχές αλλά και πάρα πολλοί κάτοικοι. Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έλαβε χώρα στην κεντρική πλατεία του Διδυμοτείχου. Όπως μάλιστα τόνισε ο Δήμαρχος της περιοχής αυτή η κινητοποίηση δεν ήταν παρά η αρχή των κινητοποιήσεων, ενάντια στους συγκεκριμένους σχεδιασμούς της κυβέρνησης, οι οποίοι θεωρούνται από την τοπική κοιννωία ως απαξίωση και υποβάθμιση της περιοχής τους. Και άδικο φυσικά δεν έχουν, καθώς μαζί τους αντιδρούν πολίτες από κάθε περιοχή όπου η κυβέρνηση θέλει να δημιουργήσει αυτά τα "κέντρα".
Ο Δήμαρχος της περιοχής κ. Πατσουρίδης υπογράμμισε ότι «η περιοχή βιώνει το τίμημα της εξορίας και της εγκατάλειψης, καθώς επί χρόνια υποδέχεται λαθρομετανάστες και όχι τουρίστες», σημειώνοντας πως «κανείς από τους κατοίκους δεν μπορεί να φανταστεί τον βόρειο Έβρο, σαν μια ανοιχτή φυλακή».
Θετικότατο ήταν ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και απήυθηναν χαιρετισμό εκπρόσωποι τόσο πολιτικών φορέων, όσο και ο μητροπολίτης της περιοχής, Δαμασκηνός.

Οι αντιδράσεις όμως δεν μένουν μόνο στα λόγια;
Αυτό που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι λίγες ώρες μόνο πριν την εκδήλωση, στο σημείο όπου προγραμματίζεται να δημιουργηθεί ο καταυλισμός των λαθρομεταναστών, ξέσπασε φωτιά με συνέπεια να καταστραφούν πέντε κτήρια. Πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο της περιοχής. Λέτε κάποιοι να μην μένουν μόνο στα λόγια; Από ό,τι φαίνεται η περίπτωση της Κερατέας δίδαξε αρκετά πράγματα όλους τους Έλληνες. Και τώρα οι τοπικές κοινωνίες αποφασίζουν μόνες τους να διαφυλάξουν τα συμφεροντά τους. Αναμένουμε την συνέχεια και απλά προτείνουμε τον καλύτερο συντονισμό των κατοίκων των διαφόρων περιοχών που έχουν επιλεχθεί για να δημιουργηθούν τα κέντρα φύλαξης των λαθρομεταναστών.

elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου