"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Φουκουσίμα : Μεγάλη η εκροή ραδιενέργειας αν δεν επισκευαστεί η βλάβη


Αν οι μηχανικοί δεν επισκευάσουν βλάβη στο νέο σύστημα καθαρισμού των δεξαμενών μολυσμένων υδάτων, θα διαρρέουν ολοένα και μεγαλύτερες ποσότητες νερού με υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας από το πυρηνικό εργοστάσιο της Φουκουσίμα μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι.
Σημειώνεται πως η διαχειρίστρια εταιρία του πυρηνικού εργοστασίου, Tepco, έχει αντλήσει τεράστιες ποσότητες νερού για την ψύξη των τριών αντιδραστήρων, οι οποίοι καταστράφηκαν μετά τον σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου.
Τώρα, ωστόσο, το πρόβλημα για τους ειδικούς της Tepco εστιάζεται στη διαχείριση των μολυσμένων με ραδιενέργεια υδάτων και είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς δεν υπάρχουν άλλοι διαθέσιμοι χώροι στο εργοστάσιο.
Ήδη στο Φουκουσίμα Νταϊίτσι έχουν αποθηκευτεί 110.000 τόνοι μολυσμένων υδάτων. Και ενώ η Tepco με την βοήθεια και άλλων ξένων εταιριών έχει εγκαταστήσει ένα νέο σύστημα καθαρισμού του νερού ώστε να μπορεί να το ξαναχρησιμοποιηθεί για την ψύξη των αντιδραστήρων, χθες Πέμπτη παρατηρήθηκε διαρροή ύδατος από τη μονάδα απορρόφησης καισίου.
Αν η βλάβη αυτή δεν αποκατασταθεί, οι χώροι αποθήκευσης μολυσμένου νερού θα γεμίσουν το αργότερο μέχρι τις 20 Ιουνίου και οι υπόλοιπες ποσότητες νερού θα πρέπει να χυθούν στη θάλασσα, διευκρίνισε η Tepco.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου