"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Αλβανικό δικαστήριο, καταδίκασε ομογενή μας, σε έναν χρόνο φυλάκιση, επειδή δήλωσε Ελληνας!

nitsios
Ανοικτά διώκονται πλέον, από τις Αλβανικές αρχές, οι Βλάχοι της Κορυτσάς, επειδή δηλώνουν Ελληνες! Οι Αλβανοί τους «προτιμούν» ως (τάχα) ρουμανικής καταγωγής και αντιδρούν σε κάθε δήλωση της ελληνικότητάς τους!
Στο πλαίσιο αυτό, το Πρωτοδικείο Κορυτσάς, καταδίκασε τον Ελληνοβλάχο πρόεδρο Ναούμ Ντίτσο της «ΟΜΟΝΟΙΑΣ» Κορυτσάς (η οργάνωση αυτή είναι ανεξάρτητη από την «ΟΜΟΝΟΙΑ» των Βορειοηπειρωτών) μ’ ένα χρόνο φυλάκιση, επειδή… συμπεριφέρθηκε ελληνικά, φροντίζοντας για το μνημείο των Ελλήνων πεσόντων στρατιωτών, στον Ελληνοϊταλικό πόλεμο του 1940!
Όπως δήλωσε σχετικώς ο κ. Ντίτσος «η απόφαση είναι πολιτική, λόγω της ελληνικής μου καταγωγής και την επέβαλλε η πίεση εθνικιστικών κύκλων στην Αλβανία. Οι προθέσεις της αλβανίδας δικαστικού, που χειρίστηκε την υπόθεση, φάνηκαν από την πρώτη συνεδρίαση, όταν μου είπε «από πού και ως πού εσύ είσαι Ελληνας;».
Είναι κάτι που με προσέβαλε, αφού είμαι Βλάχος Ελληνας και είναι τιμή και καμάρι μου! Είμαι περήφανος για τους προγόνους μου, αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που καταδικάστηκα».
Την ίδια ώρα, οι ορθόδοξοι ναοί της Αλβανίας, έχουν μπει κυριολεκτικώς στο στόχαστρο αρχαιοκάπηλων, εδώ και αρκετά χρόνια!

Τελευταίο κρούσμα, η κλοπή εικόνων του 18ου αιώνος, από τον ναό της Αγίας Παρασκευής, στο χωριό Σέλτσκα Πωγωνίου. Οι δράστες, κατά τις 3-4 το πρωί και αφού διέλυσαν την πόρτα του ναού, αφαίρεσαν από το ξυλόγλυπτο τέμπλο τις εικόνες, αλλά και ολόκληρα τμήματά του!
Να σημειωθεί ότι ο ναός της Αγίας Παρασκευής αποτελεί σπουδαίο αρχιτεκτονικό μνημείο. Ο πρόεδρος του χωριού Δ. Μπάτσης ανέφερε ότι, οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι από το γεγονός και κάλεσε την Αλβανική αστυνομία, να διερευνήσει την υπόθεση. (Σε πλήθος παρομοίων περιπτώσεων, δεν έχει κάνει απολύτως τίποτε, καμία αλβανική αρχή…).
Ο Κυριάκος Βελόπουλος με ερωτήσεις του στη Βουλή έχει επισημάνει αυτή τη… φιλικότητα των Αλβανών και ερωτά την κυβέρνηση αν έχει διαμαρτυρηθεί στο καθεστώς των Τιράνων και τι προτίθεται να πράξει για την υπεράσπιση των Βορειοηπειρωτών που τιμωρούνται από τον Μπερίσα γιατί δηλώνουν Έλληνες
Ε.Ω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου