"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Αυστραλοί πολιτικοί και γιάπηδες κοιμήθηκαν στο δρόμο ζητιανεύοντας


"Και έχω και μίτινγκ αύριο".
Ο υπουργός εξωτερικών της Αυστραλίας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι διοικητές των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της Αυστραλίας κοιμήθηκαν χθες βράδυ στο δρόμο για να συγκεντρώσουν χρήματα για του άστεγους.
"Και έχω και μίτινγκ αύριο". Ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας και διευθυντές των μεγάλων επιχειρήσεων της χώρας - διοικητές μεγάλων τραπεζών, αεροπορικών εταιριών και ομίλων μετάλλου- κοιμήθηκαν σε υπνόσακους στους δρόμους του Σίδνεϊ χθες βράδυ, στα πλαίσια καμπάνιας  "Οι Πρόεδροι και Διευθύνοντες Σύμβουλοι κάτω από τα Αστέρια".
Το ροχαλητό τους κάτω από τα αστέρια συγκέντρωσε τελικά τέσσερα εκατομμύρια δολάρια Αυστραλίας (2,9 εκατομμύρια ευρώ) για την οργάνωση St Vincent de Paul, που βοηθά τους άστεγους.
Ο υπουργός Εξωτερικών Κέβιν Ρουντ συγκέντρωσε 7.438 δολάρια, δηλαδή λίγο λιγότερα από τα 7.699 δολάρια που συνέλεξε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Τόνι Αμποτ.
Το πιο μεγάλο ποσό (127.000 δολάρια) συγκέντρωσε ο Ραλφ Νόρις, πρόεδρος της Commonwealth Bank ο οποίος δήλωσε "νιώθω αμηχανία αλλά η νύχτα πέρασε καλά. Είμαι βέβαιος ότι θα έχω κομμάρες. Τα δάχτυλά μου στα χέρια και τα πόδια είναι κρύα".

Η χθεσινοβραδυνή νύχτα ήταν αρκετά κρύα αφού στην Αυστραλία τώρα είναι χειμώνας. Ο αριθμός των αστέγων στην Αυστραλία ανέρχεται σε 100.000 εκ των οποίων οι μισοί κοιμούνται στο δρόμο. 
Υ.Γ ΚΑΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;
ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ;
ΜΟΝΟ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΖΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΕΝΑΝ ΑΥΠΝΟΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!
ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΥΣΤΡΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΠΗΔΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου