"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Οικολόγοι Πράσινοι: Η κυβέρνηση ανακύκλωσε τον εαυτό της

Για ανακύκλωση του εαυτού της κυβέρνησης με ισορροπίες προς το χειρότερο για την κοινωνία, κάνει λόγο το κόμμα των Οικολόγων Πράσινων αναφορικά με τον κυβερνητικό ανασχηματισμό.
Συγκεκριμένα η δήλωση των εκπροσώπων τύπου: Ελεάννας Ιωαννίδου και Γιάννη Παρασκευόπουλου έχει ως εξής: "Τελικά η κυβέρνηση της πρώην 'Πράσινης Ανάπτυξης' απλώς ανακύκλωσε τον εαυτό της και επαναρρύθμισε τις εσωτερικές της ισορροπίες, προς το χειρότερο για την κοινωνία και τα συλλογικά αγαθά. Είναι φανερό ότι δεν έχει τίποτε νέο να δείξει, σε ιδέες ή πρόσωπα. Η προσπάθεια του πολιτικού συστήματος να αντλήσει νομιμοποίηση από τον εαυτό του, δείχνει και την έκταση της χρεοκοπίας του."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου