"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Αφού έτσι το θέλετε ... ΝΑΙ είμαστε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ

Δεν είμαι μέλος του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.) αλλά συμφωνώ και υιοθετώ πολλές από τις απόψεις σας.
Θα ήθελα να αναφερθώ λίγο για το θέμα των λαθρομεταναστών. Εδώ στη Λεμεσό επικρατεί θυμός και αγανάκτηση με όλα αυτά τα επιδόματα που δίνονται έτσι απλόχερα σ αυτούς.
Ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια της φτώχειας με τις συνεχείς και ανεξέλεγκτες αυξήσεις και οι κυβερνόντες σφυρίζουν αδιάφορα. Δείχνουν όμως υπέρμετρο ζήλο και ευαισθησίες όταν πρόκειται για αλλοδαπούς στους οποίους μοιράζουν επιδόματα και παχουλές επιταγές, ξεχνώντας πως είμαστε μια ημικατεχόμενη χωρά, οπόταν και δεν μπορούμε να φορτωθούμε και αυτό το φορτίο.
Άκουσα με έκπληξη τις προάλλες ότι δίνουν στους μουσουλμάνους πολιτικούς προσφυγές επίδομα Χριστουγέννων. Άκουσον - άκουσον. Κάτι σαν δέκατος τρίτος μισθός. Εγώ έχω να πάρει δέκατον τρίτον μισθό από την εταιρεία που εργάζομαι, εδώ και τέσσερα χρόνια. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ
Ναι είμαι ρατσιστής, αφού έτσι μας αποκαλείτε και το δηλώνω. Δεν τους θέλω στο τόπο μου. Δεν τους θέλω έτσι απλά να παίρνουν τα λεφτά από τα δημόσια ταμεία, που στο κάτω - κάτω, εμείς τα γεμίζαμε τόσα χρόνια δουλεύοντας και πληρώνοντας φόρους.
Αυτές λοιπόν οι αδικίες που γίνονται εις βάρος των Κύπριων είναι που μας έχουν κάνει να σκεφτόμαστε τόσο αρνητικά για αυτούς, και να μην τους θέλουμε στον τόπο μας.
Δεν γεννηθήκαμε ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.... ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ, και τώρα ζητάτε και τα ρέστα.
 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΤΩΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου