"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Επαναπατρίζονται οκτώ Έλληνες και 11 Κύπριοι

Επαναπατρίστηκαν από τη Λιβύη οκτώ Έλληνες και 11 Κύπριοι που είχαν αποκλειστεί σε απομακρυσμένη περιοχή της Σαχάρας, στα νότια της Βεγγάζης.

Η επιχείρηση απεγκλωβισμού των εν λόγω Ελλήνων και Κυπρίων μαζί με Γερμανούς αλλά και άλλους πολίτες ευρωπαϊκών κρατών, συντονίστηκε από τη γερμανική κυβέρνηση σε συνεργασία με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Στο πλαίσιο αυτό, δύο C-160 της γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας απογειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου από την αεροπορική βάση της Σούδας στην Κρήτη. Το απόγευμα ένα από τα C-160 αναχώρησε από το αεροδρόμιο Ναφοόρα της Λιβύης.

Οι οκτώ Έλληνες και οι έντεκα Κύπριοι εργάζονται για κυπριακή κατασκευαστική εταιρία στην περιοχή Τζάλου της Λιβύης.

Επισημαίνεται ότι δύο ακόμη Έλληνες πολίτες μεταφέρθηκαν το βράδυ της Παρασκευής από την Τρίπολη στο Βουκουρέστι, όπου παρελήφθησαν από στελέχη της εκεί ελληνικής Πρεσβείας και επέστρεψαν το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Η ελληνική πρεσβεία στην Τρίπολη, η οποία εξακολουθεί να λειτουργεί, και η κεντρική υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών ανακοίνωσαν ότι θα παράσχουν κάθε δυνατή βοήθεια σε όποιον Έλληνα πολίτη ή ομογενή παραμένει στη Λιβύη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου