"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Παράξενα φυλλάδια στους δρόμους των Εξαρχείων, καλούν σε έφοδο...

Στην πλατεία Εξαρχείων και στις γύρω οδούς, σήμερα Τρίτη  από αργά το μεσημέρι έως το βράδυ είχαν πεταχτεί εκατοντάδες μονοσέλιδα διαφημιστικά ασπρόμαυρα φυλλάδια.
Στο κείμενο των φυλλαδίων γίνεται έκκληση για «προλεταριακή έφοδο στον ουρανό», σε ένα προφανές κάλεσμα για την αυριανή ημέρα.
Το φυλλάδιο δείχνει κάποια φιγούρα με προτεταμένο το χέρι και να κρατά κάτι (που δεν μοιάζει με ανθοδέσμη), με σαφή επιθετική στάση του σώματος…, ενώ στο κάτω δεξί μέρος εμφανίζεται ένα κεφαλαίο άλφα (Α)…
Το συγκεκριμένο φυλλάδιο έχει αναρτηθεί και στον γνωστό διαδικτυακό τόπο του Indymedia.
Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο, αλλά είναι απολύτως σαφές πως κάποιοι δραστηριοποιήθηκαν νύχτα για ένα κάλεσμα που θα μπορούσε να γίνει και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου