"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Λαθρομεταναστευτικές διασυνδέσεις


Έχουμε γράψει επανειλημμένα ότι τα τελευταία δύο χρόνια, η κατάσταση στην χώρα μας με την πλημμύρα αλλοδαπών αλλά και την δραστηριοποίηση διαφορων “μουσουλμανικών” κοινοτήτων, έχει ξεφύγει από κάθε όριο. Απόδειξη τα τελευταία γεγονότα τόσο με την κατάληψη της Νομικής και εν συνεχεία του Μεγάρου “Υπατεία”, όσο και από τα όσα έλαβαν χώρα στο Σύνταγμα την προηγούμενη Κυριακή.
Αυτό φαίνεται πλέον να γίνεται σε όλους αντιληπτό, εκτός από την ίδια την κυβέρνηση και τους “πολυπολιτισμικούς ταλιμπάν” τους οποίους αυτή έχει συνήθως ως φανερούς ή κρυφούς συμβούλους.
Έχουμε την εντύπωση ότι όχι μόνο είναι γνωστές οι διασυνδέσεις των διαφόρων “αντιρατσιστικών” οργανώσεων, μετώπων, ομάδων και των αριστερίστικων κομμάτων με τον όχλο των λαθρομεταναστών, αλλά είναι και λεπτομερώς χαρτογραφημένες, αφού όλες οι ομάδες αυτές, φροντίζουν να “διαφημίζουν” ακόμη και στο διαδίκτυο τις “επιτυχίες” και τις “προσπαθειές” τους, στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Το ζήτημα είναι ότι αυτές οι ομάδες, συνδέονται με πολλούς τρόπους και με τη ίδια την κυβέρνηση και το κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Και όχι αυτό δεν είναι μια “αυθαίρετη” δικιά μας υποψία. Πρόκειται για κάτι σίγουρο. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι οι εκπρόσωποι του “Ενωμένοι ενάντια στον φασισμό και στον ρατσισμό” που έχει οργανώσει μεγάλο μέρος των διαφόρων “κινήσεων” που είχαν ως αποτέλεσμα ταραχές στον Άγιο Παντελεήμονα, ήταν οι πρώτοι “εκπρόσωποι” πολιτών που συναντήθηκαν με τον κ. Χρυσοχοϊδη, ο οποίος μόλις είχε αναλάβει τότε υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. Μετά τις εκλογές.
Ενώ στους κόλπους της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς είναι γνωστή η συνεργασία του ΣΕΚ και των διαφόρων παραφυάδων του με κύκλους του ΠΑΣΟΚ (ακόμη και με φημολογίες για “χρηματοδότησή” του από το κυβερνητικό κόμμα), με αντάλλαγμα το “σπρώξιμο ψηφοφόρων” προς αυτό έναντι της τρομακτικής εναλλακτικής της ΝΔ. Ενώ ακόμη και ο γνωστός ΑΝΤΑΡΣΥΑ του κ. Κωνσταντίνου είναι γνωστό ότι βοήθησε προεκλογικά τον κ. Καμίνη, έτσι ώστε ο τελευταίος να εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων. Στοιχεία για... διασυνδέσεις λοιπόν υπάρχουν. Το ζήτημα είναι μέχρι πού φθάνουν.
Και πάλι όμως η ερώτηση του Θάνου Πλεύρη θα μπορούσε να είναι και πιο διερευνητική. Γιατί δεν είναι μόνο οι επαφές αυτών των οργανώσεων με τους λαθρομετανάστες. Σε πάμπολλες αναφορές διαφόρων οργανισμών, γίνεται λόγος για διασύνδεση διαφόρων ΜΚΟ, ακροαριστερών κομμάτων κλπ, ακόμη και με ισλαμιστικές φονταμενταλιστικές ομάδες.
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε την άποψη του κ. Παπουτσή γι' αυτό το φαινόμενο και για το εάν υπάρχουν στοιχεία για την περίπτωση της χώρας μας. Γιατί εκεί κρύβεται το πραγματικό μυστικό. Και για το πώς αυτές οι ισλαμιστικές οργανώσεις, που ξεκάθαρα επιζητούν την δημιουργία βάσεων στην Ευρώπη, συνεργάζονται με τους δήθεν προοδευτικούς. Παραδείγματα από χώρες του εξωτερικού πολλά.
Δημήτρης Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου