"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ, ΜΕ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ίσως στα πλαίσια ίσως της προεκλογικής περιόδου, ο πρωθυπουργός, εξήγγειλε κατά την επίσκεψή του στο ακριτικό Δημάριο της Ξάνθης, ότι οι προφορικές εξετάσεις των οδηγών θα γίνονται και στην Τουρκική Γλώσσα, ενώ και στα Κέντρα Εξυπηρέτης Πολιτών (ΚΕΠ) θα προσληφθούν υπάλληλοι που θα γνωρίζουν Τουρκικά!
Κρατικές δηλαδή υπηρεσίες, μέσα στην ελληνική επικράτεια, θα συναλλάσονται με Έλληνες πολίτες στην τουρκική γλώσσα και όχι στην επίσημη ελληνική, αλλάζοντας δεδομένα και ισορροπίες, προσφέροντας γόνιμο έδαφος στην γνωστή προπαγάνδα του Προξενείου και της Άγκυρας.
Για πρώτη επίσης φορά, εξαγγέλθηκε, ότι κρατικές εξετάσεις, όπως είναι οι εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης, δεν θα γίνονται στα Ελληνικά, αλλά στα Τουρκικά, πράγμα που σημαίνει ότι αναγνωρίζεται η μη μοναδικότητα της Ελληνικής Γλώσσας, όταν αυτή έχει να κάνει με Έλληνες Πολίτες και αναγνωρίζεται έτσι και η τουρκική σαν επίσημη γλώσσα συναλλαγών με το κράτος, δηλαδή σαν ντε φάκτο επίσημη κρατική γλώσσα, μαζί με την Ελληνική.
Σαν να μην έφτανε αυτό ο Πρωθυπουργός πήγε σε Πομακοχώρι, όχι σε "τουρκοχώρι" και αντί να μιλήσει στους Πομάκους, τους αρχαίους ορεσίβιους Έλληνες της Ροδόπης για την Πομακική διάλεκτο, που κάθε άλλο παρά τουρκική είναι, αφού οι Πομάκοι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με τουςΤούρκους, εκείνος τους μίλησε για την ξένη προς εκείνους Τουρκική γλώσσα. Την ώρα δηλαδή που οι Πομάκοι καταπιέζονται και τρομοκρατούνται από τους ανθρώπους της Άγκυρας, ο Έλληνας Πρωθυπουργός πήγε στα Πομακοχώρια, μιλώντας όχι για "Ελλάδα", αλλά για "Τουρκία"!
Πήγε δηλαδή σε Έλληνες πολίτες, απογόνους των θρυλικών Αγριάνων ακοντιστών, το αγαπημένο και επίλεκτο σώμα καταδρομών του Μεγάλου Αλεξάνδρου και τους είπε να μάθουν τουρκικά και εμείς, σαν κράτος, θα διορίσουμε τουρκόγλωσσους για να τους εξυπηρετούν.
Με την λάθος αυτή κίνηση τους χάρισε στην Άγκυρα που χρόνια αγωνίζεται να τους εκτουρκίσει και δεν μπορεί. Δεν ξέρουμε ποιός είναι αυτός που τον συμβούλευσε ή που του επέβαλε να το κάνει αυτό, αλλά ήταν μία πολύ λανθασμένη, διπλωματικά, κίνηση.
Λάθος από κάθε άποψη, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του liako.gr από την περιοχή οι Πομάκοι δήλωσαν απογοητευμένοι από την κίνηση αυτή, αφού περίμεναν να στηρίξει η ελληνική κυβέρνηση την πομακική διάλεκτο και όχι την τουρκική γλώσσα. Ακόμη και κομματικά, ήταν λάθος κίνηση.
Λάθος συμβουλή των ντόπιων συμβούλων; Δάκτυλος πρακτόρων της Τουρκίας, που οδήγησε τον πρωθυπουργό της Ελλάδος σε λάθος κίνηση;  Ή εντολή πέραν του Ατλαντικού;
Όπως και να έχει, έχασε ψήφους το ΠΑΣΟΚ και πάνω από όλα, που μας ενδιαφέρει εμάς, έκανε ένα ακόμη βήμα πίσω η Ελλάδα.
Δεν είναι δυνατόν μέσα στο κράτος μας, να λέμε σε Έλληνες να μιλάνε τουρκικά. Ακόμη και σύμφωνα με το νόμο για να πάρει κάποιος την ελληνική υπηκοότητα, πρέπει να γνωρίζει την ελληνική γλώσσα και την ελληνική (τρομάρα μας) ιστορία. Πως είναι δυνατόν εδώ και εκατό και πλέον  χρόνια να μην έχει φροντίσει το ελληνικό κράτος, οι Πομάκοι που οι ίδιοι δηλώνουν ότι δεν είναι Τούρκοι, να μην διδάσκονται στα σχολεία την Ελληνική γλώσσα; Γιατί δεν υποχρεώνονται όλοι στην περιοχή να μάθουν την ελληνική γλώσσα όταν από μικροί πηγαίνουν στο σχολείο; Γιατί επιτρέπει το ελληνικό κράτος ανέκαθεν την πραξικοπηματική προπαγάνδα του τοπικού τουρκικού προξενείου, που δρα σαν τοπική κυβέρνηση;
Γιατί το ελληνικό κράτος που όταν θυμάται ότι έχει ισχύ, εδώ και εκατό και βάλε χρόνια και κυρίως τώρα με το ΔΝΤ, εξαντλεί την αυστηρότητά του πάνω στους Έλληνες και άφησε να είναι ξέφραγο αμπέλι στη Θράκη, η 5η φάλαγγα της Τουρκίας;
Σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία, ποιό το σχέδιο του ελληνικού κράτους για να αντιμετωπίσει στα μετώπισθεν του ελληνικού στρατού, τους σαμποτέρ της Τουρκίας που σαν φίδια είναι ριζωμένοι και ανακατωμένοι μέσα στον τουρκόφωνο πληθυσμό ή τους εκατοντάδες χιλιάδες ανύποπτους λαθρομετανάστες;
Αυτά ίσως κάποιοι που κατέχουν τις καρέκλες δεν θέλουν  να τα σκέφτονται, αλλά είναι προβλήματα δεδομένα και όλες οι κυβερνήσεις στέλνουν εκεί τους εκπροσώπους τους με ένα τρόπο δουλικό και με ένα κόμπλεξ, για ένα θέμα που νομίζουν ότι κάνει "τζιζ", αλλά κάνουν λάθος.
Το θέμα μπορεί να αντιμετωπιστεί πολύ εύκολα. Πάρα πολύ εύκολα και δεν πιστεύω να είμαι εγώ ο μόνος έξυπνος που σκέφτηκε τον τρόπο. Γιατί λοιπόν διατηρείται αυτό το ανώμαλο καθεστώς;
Το πιθανότερο φίλοι μου, είναι αυτό που ήδη σκεφτήκατε. Τα μεγάλα αφεντικά, έτσι μας λένε και έτσι κάνουμε, εδώ και πάνω από εκατό χρόνια. Τα ίδια αφεντικά που αποφάσισαν να διαλύσουν και το τουρκικό κράτος σε πέντε μικρότερα.
Σε αυτά της Θράκης, του Πόντου, της Ιωνίας, της Καπαδοκίας και του Κουρδιστάν. Παίζει το σενάριο και για ένα έκτο στα σύνορα της Αρμενίας.
Ξεκίνησα βέβαια με το θέμα της προεκλογικής περιόδου, αλλά ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι δεν θα γίνουν εκλογές τον Απρίλιο.
Εκείνο που πράγματι όμως με πληγώνει είναι το να πηγαίνει κάποιος πολιτικός στους Έλληνες και να τους λέει ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. Όπως τότε που είχε πάει ο Στεφανόπουλος, σαν πρόεδρος της δημοκρατίας, στην Κάτω Ιταλία και μαζεύτηκαν οι Έλληνες της περιοχής, που κατά εκατομμύρια, όχι κατά χιλιάδες, αλλά κατά εκατομμύρια, ζουν εκεί και του είπανε "εμείς οι Έλληνες σας καλοσορίζουμε".
Και αυτός απάντησε : "ΟΧΙ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (δείχνοντας τον εαυτό του και τη συνοδεία του) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ", φοβούμενος ίσως μήπως οι μεγαλοδημοκράτες τον πουν σωβινιστή, ή μήπως μάθει κανείς το μεγάλο μυστικό, για τα  εκατομμύρια των  Ελλήνων που ζουν σε όλη τη Μεσόγειο.
Το γεγονός αυτό έχει γραφεί στη μνήμη μου. Δεν ξέρω γιατί, αλλά είναι για μένα μία τραυματική εμπειρία που δεν μπορώ να ξεπεράσω και έχω περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή μου, που ούτε καν τις θυμάμαι.
Ένα είναι σίγουρο, ότι πολλά, πάρα πολλά καταγεγραμμένα γεγονότα δείχνουν, ότι οι Έλληνες έχουν μέσα τους κάτι, που το παγκόσμιο κατεστημένο το φοβάται και γι΄αυτό προσπαθεί, όσους έχουν μείνει να τους αποκοιμίσει. Προσπαθεί να τους κάνει να ξεχάσουν, να λησμονήσουν και τη γλώσσα και την πίστη και την ιστορία τους.
Ε ρε κατακαημένοι κακομοίρηδες .........που να ξέρετε τι έρχεται!!!!!!
Ότι και να κάνετε, το εκρηκτικό μίγμα δεν χαλάει. Αντέχει.
Κι ο μπουρλοτιέρης έρχεται, με τη φωτιά στο χέρι.
.liako

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου