"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Παπαρήγα: “Πιο σημαντικά τα σύνορα από το όνομα”ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΗ....ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!


«Το σημαντικότερο ζήτημα δεν είναι αυτό της ονομασίας της ΠΓΔΜ αλλά η ύπαρξη εγγυήσεων για το αμετάβλητο των συνόρων», τονίζει η Αλέκα Παπαρήγα σε συνέντευξή της στην Σκοπιανή εφημερίδα «Ντνέβνικ».
Σημειώνει ότι το ΚΚΕ, από το 1992 ακόμη, έχει προτείνει να υπάρξουν απ΄ευθείας συνομιλίες μεταξύ των δύο χωρών, «χωρίς τη μεσολάβηση των ιμπεριαλιστών».
Η κ.Παπαρήγα αναφέρει ότι το ΚΚΕ, αμέσως μετά την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995, έχει υποστηρίξει ότι ο όρος «Μακεδονία» ή κάποιο παράγωγο αυτού, πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στη λύση για το θέμα του ονόματος, στο πλαίσιο όμως μίας σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό.
«Για εμάς ο όρος Μακεδονία έχει καθαρά γεωγραφικά χαρακτηριστικά και όχι εθνοτικά. Η Μακεδονία μπορεί να γίνει αντιληπτή ως μία μεγάλη γεωγραφική περιοχή στην οποία ζουν διάφορες εθνότητες», συμπλήρωσε η ΓΓ του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου