"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Λίβυοι Αθήνας Συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα στο Ψυχικό

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας προγραμματίζουν για σήμερα στις 17.00 οι Λίβυοι που ζουν στη χώρα μας.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η κοινότητα των Λίβυων είναι σοκαρισμένοι από την υπέρμετρη βία που ασκείται εναντίον των συμπατριωτών τους και διαδηλώνουν ειρηνικά σε όλη τη Λιβύη για τον εκδημοκρατισμό της χώρας τους.
Για το λόγο αυτό καλούν σε συγκέντρωση συμπαράστασης στον λιβυκό λαό, την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου, στις 5 το απόγευμα, μπροστά από το Λιβυκό Σχολείο, στην διασταύρωση της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό 25η Μαρτίου, στον Φάρο Ψυχικού.
Παράλληλα καλούν όσους «έχουν τη δυνατότητα και την τεχνογνωσία να βοηθήσουν, ώστε να μην λειτουργήσει το σχέδιο της κυβέρνησης να εμποδίσει την τηλεφωνική και ηλεκτρονική επικοινωνία με το εξωτερικό στην προσπάθεια να απομονώσει τους διαμαρτυρόμενους και να καταπνίξει την αντίσταση στο καθεστώς».
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ακόμη ότι «οι Λίβυοι της Αθήνας ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση, τα κόμματα, τα μέσα ενημέρωσης, τα συνδικάτα, τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τις ανθρωπιστικές οργανώσεις και όλον τον ελληνικό λαό να βοηθήσουν τον λαό της Λιβύης απέναντι στην αγριότητα και βαρβαρότητα του καθεστώτος Καντάφι και να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Τρίτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου