"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2011

Φ. Κάστρο: «Δολοφονία του ΝΑΤΟ» ο θάνατος του Καντάφι(Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ)


Δριμεία επίθεση στο ΝΑΤΟ εξαπέλυσε ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, με αφορμή τη δολοφονία του Μουαμάρ Καντάφι.
Ο Φιντέλ Κάστρο χαρακτήρισε το θάνατο του πρώην ηγέτη της Λιβύης «δολοφονία», καταδικάζοντας παράλληλα «την πράξη του ΝΑΤΟ που παραπέμπει σε γενοκτονία», για το διάστημα που επιχειρούσε στο λιβυκό έδαφος.
Επίσης, κατήγγειλε το ΝΑΤΟ ως το «πιο δόλιο όργανο καταστολής» στην Ιστορία.
Ο συνταγματάρχης Καντάφι «τραυματίστηκε σοβαρά από τα πιο σύγχρονα βομβαρδιστικά του ΝΑΤΟ που σταμάτησαν και εξουδετέρωσαν το όχημά του, συνελήφθη ζωντανός και δολοφονήθηκε από άνδρες τους οποίους όπλισε αυτός ο Οργανισμός» ανέφερε ο Κάστρο, σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στον κουβανικό Τύπο.
«Η σορός του εκτέθηκε ως ένα τρόπαιο πολέμου, μια συμπεριφορά που παραβιάζει τις πιο στοιχειώδεις αρχές του Ισλάμ και άλλων θρησκευτικών πεποιθήσεων στον κόσμο» σημείωσε ο 85χρονος ηγέτης.
Αναφερόμενος ξανά στη Βορειοατλαντική Συμμαχία, τόνισε ότι οι «εγκληματικοί στόχοι» του ΝΑΤΟ «αποκαλύφθηκαν στη Σερβία το 1999, όταν οι χώρες αυτού του ολέθριου Οργανισμού έστειλαν τα στρατεύματά τους στηρίζοντας τους αποσχιστές Κοσοβάρους».
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου