"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Αφγανιστάν: 200 νεκροί από ΝΑΤΟικές επιχειρήσεις(ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΛΙΒΥΗ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ)


Διακόσιοι μαχητές έχασαν τη ζωή τους στο Αφγανιστάν έπειτα από δύο σημαντικές επιχειρήσεις του ΝΑΤΟ και των αφγανικών δυνάμεων εναντίον του δικτύου Χακάνι.
Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Isaf, γερμανός στρατηγός Κάρστεν Γιάκομπσον οι επιχειρήσεις ξεκίνησαν πριν από δέκα ημέρες.
Η μία πραγματοποιήθηκε σε περιοχές που βρίσκονται νότια της Καμπούλ και στο ανατολικό Αφγανιστάν, ενώ η δεύτερη επικεντρώθηκε στην αφγανο-πακιστανική μεθόριο, προπύργιο των ταλιμπάν και του δικτύου Χακάνι.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο, "τουλάχιστον 20 μαχητές του δικτύου Χακάνι σκοτώθηκαν ή συνελήφθησαν και τουλάχιστον άλλοι 175 μαχητές σκοτώθηκαν ή συνελήφθησαν" κατά τις επιχειρήσεις αυτές.
Η επιβεβαίωση των αριθμών αυτών από ανεξάρτητη πηγή δεν έγινε δυνατή.
Ο εκπρόσωπος επέμεινε ότι οι επιχειρήσεις αυτές διεξήχθησαν υπό την ηγεσία των αφγανικών δυνάμεων με την υποστήριξη του ΝΑΤΟ, στο πλαίσιο της διατήρησης της ασφάλειας στη χώρα.
Η Ουάσινγκτον χαρακτήρισε πρόσφατα το δίκτυο Χακάνι, που συνδέεται με τους Ταλιμπάν, ως κατά προτεραιότητα στόχο της στο Αφγανιστάν και κατηγόρησε το Πακιστάν ότι διατηρεί σχέσεις με το δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου