"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

Επεισόδια επισκίασαν την εντυπωσιακή πορεία

Δίνοντας δυναμικό «παρών» στις απεργιακές συγκεντρώσεις και τις πορείες που διοργάνωσαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ δεκάδες χιλιάδες πολίτες διατράνωσαν σήμερα την αντίθεσή τους στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίζεται την Πέμπτη στη Βουλή.
Τα μέλη του ΠΑΜΕ έδωσαν «ραντεβού» στην πλατεία Ομονοίας, ενώ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ξεκίνησαν από το Πεδίο του Αρεως για να καταλήξουν στη Βουλή.
Σύμφωνα με τη ΓΣΕΕ, η συμμετοχή των εργαζομένων στην πρώτη ημέρα της 48ωρης απεργίας που έχει κηρύξει από κοινού με την ΑΔΕΔΥ ήταν καθολική και σε πολλούς εργασιακούς χώρους έφτασε στο 100%.
«Αυτοί που νομοθετούν δεν έχουν να αντιμετωπίσουν συντεχνίες, έχουν να αντιμετωπίσουν έναν οργισμένο ελληνικό λαό που κάθε μέρα βλέπει ότι οι κατακτήσεις που κερδήθηκαν με αίμα θυσίες και αγώνες, θυσιάζονται μπροστά στα συμφέροντα των τοκογλύφων δανειστών», υπογράμμισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας, Γ. Παναγόπουλος.
«Από δω και μπρος τα πράγματα θα κριθούν κυριολεκτικά από το γίγαντα λαό και όχι από τις διαπραγματεύσεις που κάνει η κυβέρνηση και από συμβούλια και διαβούλια με τα άλλα κόμματα», δήλωσε από την πλευρά της η γενική γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ.
Το «παρών» στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων έδωσε και ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλ. Τσίπρας. «Οταν μιλάει ο λαός τα πολλά λόγια είναι περιττά, είναι φτώχια. Είμαστε 11 εκατομμύρια και είναι 154 και άμα είναι 154. Η λαϊκή οργή έχει γίνει πια ένα ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω», επισήμανε σε δηλώσεις του.
Εκτεταμένα επεισόδια
Τις ογκώδεις συγκεντρώσεις αμαύρωσαν ωστόσο τα επεισόδια που ξέσπασαν μεταξύ ομάδων νεαρών και δυνάμεων της αστυνομίας, μετατρέποντας το κέντρο της Αθήνας σε εμπόλεμη ζώνη.
Οδομαχίες, μολότοφ, πετροπόλεμος και δακρυγόνα συνέθεσαν το σκηνικό της έντασης στο Σύνταγμα, ενώ αποπνικτική ήταν η ατμόσφαιρα στους δρόμους γύρω από την πλατεία από την εκτεταμένη χρήση χημικών, αλλά και από τις φωτιές που έχουν αρπάξει τα σκουπίδια σε κάδους απορριμμάτων.
Στις φλόγες τυλίχθηκαν νωρίτερα εκδοτήρια του ΟΑΣΑ και στάσεις λεωφορείων, ενώ εκτεταμένες ζημιές έχουν υποστεί υποκαταστήματα τραπεζών, βιτρίνες καταστημάτων, αλλά και προσόψεις κεντρικών ξενοδοχείων. Οι δυνάμεις της Αστυνομίας προχώρησαν σε επιχειρήσεις εκκαθάρισης της πλατείας και των δρόμων όπου επεκτάθηκαν τα επεισόδια.
.naftemporiki.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου