"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2011

‘Ύμνοι’ του Μεγάλου Μουφτή της Βοσνίας για την περιφερειακή δύναμη της Τουρκίας. «Η νίκη σας είναι νίκη μας»…


Ο Μεγάλος Μουφτής της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, δήλωσε, τη Δευτέρα ότι η επιτυχία της Τουρκίας σε ορισμένους τομείς είναι μια πηγή υπερηφάνειας και διασφάλισης για τους Βόσνιους Μουσουλμάνους.
Επισκεπτόμενος τη Διεύθυνση Θρησκευμάτων της Τουρκίας, τη Δευτέρα, ο μεγάλος μουφτής Μουσταφά Ceric, μαζί με τους ομολόγούς του από την Κροατία και τη Σερβία, ζήτησε την εντατικοποίηση της συνεργασίας σε θρησκευτικές υποθέσεις, ως μέρος της ανασυγκρότησης της μουσουλμανικής ταυτότητας στα Βαλκάνια.
Ο Ceric μίλησε σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεχμέτ Görmez, επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων.
"Η Νίκη της Τουρκίας είναι δική μας νίκη, η ευτυχία σας είναι ευτυχία μας», είπε ο Ceric.
Σημειώνοντας ότι δεν είναι εύκολο να είσαι μουσουλμάνος στην Ευρώπη, με αναφορά στην τραγωδία της Βοσνίας της δεκαετίας του 1990, ο Ceric είπε: «Εμείς [Βοσνία-Ερζεγοβίνη] δεν είμαστε πλέον μια μικρή χώρα, ευάλωτη σε επιθέσεις. Αντίθετα, είμαστε μέρος ενός μεγάλου έθνους» (...).
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

2 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΗ "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΦΩΝΗ"ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ,ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ,Η ΘΡΑΚΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΕΣΤΙΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΟΡΑΤΕ!
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΣΑΛΘΙΟ 3ΟΟ ΟΣΟΜΑΝΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΜΠΕΡΝΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΟΚΟΡΑΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ....ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ....ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή