"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2011

ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΟ HAKKARI

stratiotes-1-nai
 
Νεκροί 24 στρατιώτες και τραυματίες 18 από σφοδρή επίθεση των Κούρδων ανταρτών στο Hakkari. Αναδημοσιεύουμε όπως ακριβώς μετέδωσε την είδηση το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων TRT, με την ορολογία που χρησιμοποιεί:
«Οι τρομοκράτες εξαπέλυσαν επίθεση από πολλά μέτωπα στο δήμο Çukurca του νομού Hakkari. Στις συγκρούσεις έπεσαν μάρτυρες 24 στρατιώτες και τραυματίστηκαν άλλοι 18. Ομάδες τρομοκρατών εξαπέλυσαν ταυτόχρονες επιθέσεις με βαρέα όπλα σε στρατιωτικές βάσεις στο κέντρο της Çukurca και σε φυλάκια.
Συγκεκριμένα οι επιθέσεις επικεντρώθηκαν στην διοίκηση στρατοχωροφυλακής του δήμου, στις περιοχές όπου βρίσκονται οι βάσεις Asayiş Tepe και Sivri Tepe και στις Κατοικίες Αστυνομικών TOKİ. 24 στρατιώτες έπεσαν μάρτυρες και άλλοι 18 τραυματίστηκαν στις τρομοκρατικές επιθέσεις.
Μετά τις επιθέσεις έσπευσαν στην περιοχή ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων και οι Αρχηγοί των τριών όπλων και της Στρατοχωροφυλακής».
http://www.liako.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου