"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Σατανιστές πυρπόλησαν 18χρονη Ελληνίδα στο Γιοχάνεσμπουργκ

Στο Θεό έχει στρέψει τις ελπίδες της η οικογένεια μιας 18χρονης Ελληνίδας, η οποία έπεσε θύμα σατανιστών στο Γιοχάνεσμπουργκ!

Σατανιστές πυρπόλησαν 18χρονη Ελληνίδα στο Γιοχάνεσμπουργκ

Η νεαρή κοπέλα υπέστη φρικτές δοκιμασίες εις το όνομα του σατανά από πέντε δράστες που δε δίστασαν να τη «θυσιάσουν» πυρπολώντας την προκαλώντας εγκαύματα σε όλο της το σώμα.
Τώρα η νεαρή, δίνει μάχη με τη ζωή ενώ η τοπική αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις έπειτα από μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.
Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή σε κάποιο ήσυχο προάστιο της πρωτεύουσας της Νότιας Αφρικής.


Το θύμα φέρει εγκαύματα σε ποσοστό άνω του 50% σε όλο της το σώμα 
Οι συλλήψεις και η επικείμενη δίκη
Δυο από τους δράστες, ηλικίας 19 και 21 ετών, παραδόθηκαν στις αρχές καθώς οι ταυτότητές τους ήταν ήδη γνωστές στην οικογένεια του θύματος. Η τοπική αστυνομία κατάφερε και συνέλαβε άλλα δυο άτομα ενώ αναζητείται το πέμπτο μέλος της αδίστακτης παρέας. Η δικάσιμος έχει οριστεί για τη 1η Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου