"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ (ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ) ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ


stratiotes-2-naiΑμφισβητώντας την ικανότητα των Κούρδων να επιτεθούν σε πολλούς στόχους και να οδηγήσουν σε μεγάλες απώλειες τον τουρκικό στρατό, εκφράζουν υπόνοιες ότι βοηθήθηκαν από τους Ισραηλινούς.
Υποθέτουν ότι υπήρχε από αέρος αναγνώριση είτε με UAV, είτε με δορυφόρους των στόχων, γι’ αυτό και η αποτελεσματικότητα των Κούρδων να μπλοκάρουν από όλα τα πιθανά δρομολόγια τις ενισχύσεις. Το defencenet.gr έχει γράψει ότι επιχειρεί μεγάλος αριθμός ισραηλινών UAV από το κουρδικό Βόρειο Ιράκ, προς Ιράν και Τουρκία.
Οι Τούρκοι έχουν στείλει 22 τάγμα ειδικών δυνάμεων στο Βόρειο Ιράκ και ανακοινώνουν επιτυχίες. Αλλά, όπως συμβαίνει συνήθως, ελάχιστη αξία έχουν οι ανακοινώσεις των Τούρκων, αφού όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο liako.gr, αποδεικνύονται ψευδείς, είτε αφορούν τον στρατό τους είτε την οικονομία τους.
liako.gr,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου