"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2011

Κάτω τα βρωμόχερά σας από τα πανό των συνδέσμων

577pao
Στα γήπεδα, η Ελλάδα μίλησε. Και μίλησε κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού. Τον δε τελευταίο, τον «στόλισε». Και ακολούθησαν σπασμωδικές αντιδράσεις από την αυταρχική ΠΑΣΟΚική εξουσία, που κατά τα άλλα εκόπτετο για την «ανοικτή κοινωνία»: διακοπή αγώνων από αστείους διαιτητές, απαίτηση να κατεβούν πανό από τις κερκίδες, έλεγχοι οχημάτων και προσαγωγές φιλάθλων, οι οποίοι «τόλμησαν» να εκφραστούν πολιτικά. Η νέα ηγεσία της ΕΛΑΣ των «πράσινων» πραιτωριανών, καταθέτει τα πολιτικά της διαπιστευτήρια στην εξουσία. Και το κάνει ξεδιάντροπα, χωρίς να κρατά τα προσχήματα. ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τους Έλληνες. Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ εδώ, ήταν στη σωστή κατεύθυνση και σας το λέει αυτό κάποιος ο οποίος καμία απολύτως σχέση δεν έχει ιδεολογικά με τον προαναφερόμενο χώρο.
Όπου η εξουσία χάνει την εκτίμηση του κόσμου και τον έλεγχο, τείνει να διολισθαίνει σε αυταρχικές πρακτικές και να ασκεί κατασταλτικές μεθόδους, για να «περιορίσει» τις διαμαρτυρίες και να γλιτώσει από τις συνέπειες του επικοινωνιακού τους αντίκτυπου. Η μέθοδος είναι παλιά, αλλά δεν πιάνει.
Αντίθετα, κλιμακώνει τις αντιδράσεις. Τα όσα συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή μας τον τελευταίο καιρό, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Πουθενά δεν λειτούργησε η καταστολή, ιδιαίτερα σε ανθρώπους που δεν είχαν τίποτα να χάσουν.
Έχω και άλλες φορές εκφραστεί υπέρ του οπαδικού κινήματος.
Οι σύνδεσμοι φιλάθλων των ελληνικών ομάδων, δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως κυψέλες παραγωγής βίας στους αθλητικούς χώρους. Το πρόβλημα όντως υπάρχει και είναι πολύ σοβαρό. Όμως, έχει να κάνει και με την ευρύτερη αποϊδεολογικοποίηση και τον μηδενισμό που η ίδια η εξουσία με τη στάση της, προωθεί.

Όσοι φωνάζουν κατά των συνδέσμων, ας κοιτάξουν πρώτα να μην απογοητεύουν τους νέους και να καταπολεμήσουν την ανεργία και την ανέχεια. Οι σύνδεσμοι συγκρατούν τρόπον τινά τους νέους, τους εντάσσουν σε μια ομάδα, κάτω από ένα σύμβολο και σκοπό. Αυτό, είναι πολύ εύκολο με την παρότρυνση της κοινωνίας, να μετουσιωθεί σε κοινωνικό έργο και προσφορά.
Γνωρίζω περιπτώσεις όπου σύνδεσμοι, διοργάνωσαν αιμοδοσίες και δη με επιτυχία. Αλήθεια, πότε ζητήθηκε η προσφορά εργασίας από ένα σύνδεσμο πχ για μια δεντροφύτευση; Πόσες φορές ζητήθηκε η αρωγή τους για την ενίσχυση κοινωφελών ιδρυμάτων;
Πότε ζητήθηκε επίσημα η γνώμη τους για κάτι; Θα σας πω κάτι, που αποτελεί προσωπική μου εκτίμηση: οι σύνδεσμοι φιλάθλων έχουν πολλά στοιχεία, που η ξεδιάντροπη εξουσία δεν έχει: έχουν μπέσα, έχουν φιλότιμο και πάνω απ’ όλα πίστη. Πίστη σε κάτι.
Αλήθεια, οι της εξουσίας, σε τι πιστεύουν; Οι σύνδεσμοι, ό,τι σου πουν, αυτό είναι. Έχουν αρχηγούς, έχουν οργάνωση, έχουν πειθαρχία. Και πάνω απ’ όλα, έχουν ΤΙΜΗ και γι’ αυτή και μόνο παλεύουν. Για την τιμή που δεν έχει το μηδενιστικό και γλοιώδες ΠΑΣΟΚ της εξαπάτησης και του «λεφτά υπάρχουν».
Ένα μήνυμα στην «πράσινη» εξουσία των εθνομηδενιστών: η σύγκρουση με τους φιλάθλους κύριοι του ΠΑΣΟΚ, δεν θα σας βγει σε καλό. Οι νέοι, πληρώνουν ακριβά την εργολαβία σας υπέρ της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Και θα αγωνιστούν σκληρά εναντίον σας. Και από την κερκίδα της αγαπημένης τους ομάδας.
Του Νίκου Χιδίρογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου