"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ


metanastes-2-naiΗ Pravda έγραψε ότι οι μουσουλμάνοι της Ελβετίας απαίτησαν να φύγει ο σταυρός από τη σημαία της χώρας στην οποία διαμένουν, με το επιχείρημα ότι πρόκειται για πολυπολιτισμική χώρα, όπου ο σταυρός δεν έχει θέση!
Η παγκοσμιοποίηση προχωρά ακάθεκτη. Άρχισαν με ουσιαστική κατάργηση των γιορτών των Χριστουγέννων και μεταφορά της γιορτής την παραμονή της πρωτοχρονιάς με συναυλίες στους δρόμους, απαγόρευσαν την ανάρτηση εικόνων στα σχολεία και ήρθε η ώρα της σημαίας.
Και μάλιστα στην Ελβετία, όπου το δεξιό κόμμα συγκεντρώνει το 27% των ψήφων και κάνει συνεχίζει προπαγάνδα κατά των μουσουλμάνων. Σε άλλες χώρες θα το πετύχουν ευκολότερα.
Στην Ελλάδα δεν τέθηκε ακόμη το αίτημα. Περιμένουν λίγο να ριζώσουν οι λαθρομετανάστες, και θα γίνει κι αυτό.
.liako

1 σχόλιο:

  1. σωστό απόλυτα είναι αυτό. το να είναι κάποιο έθνος κοσμικό δεν σημαίνει ότι δεν είναι κατά της παγκοσμιοποίησης. βλ. π.χ. τη Λιβύη που τη διέλυσαν οι της παγκοσμιοποίησης. Η παγκοσμιοποίηση είναι συστημικό φαινόμενο και δευτερευόντως πολιτισμικό, και άλλωστε τι σχέση έχει με την κουλτούρα και τον πολιτισμό τα ιουδαιοχριστιανικά κατασκευάσματα της θρησκείας κτλ.; Κουλτούρα και πολιτισμός είναι να φτιάχουμε εμείς τις δικές μας παραδόσεις και όχι αυτά που επιλέγουν κάποιοι ιεράρχες, γκουρού, "θεοί" κτλ. αυτά είναι ανέκδοτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή