"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Κατηγορίες για κανιβαλισμό στο ΠακιστάνΔύο αδέρφια στο Πακιστάν συνελήφθησαν την προηγούμενη εβδομάδα και κρατούνται από τις Αρχές, που τους «έπιασε» να ετοιμάζουν γεύμα από ένα πτώμα που είχαν κλέψει από τάφο.
Η οικογένεια μιας γυναίκας που είχε πρόσφατα πεθάνει διαπίστωσε ότι ο τάφος της είχε παραβιαστεί και έπειτα ότι το πτώμα έλειπε. Ύστερα από μήνυση της οικογένειας, οι Αρχές ανακάλυψαν την οικία των δύο αδερφών.
"Είχαν κόψει μέρος του πτώματος και το μαγείρευαν όταν εμφανιστήκαμε", δήλωσε αξιωματούχος της αστυνομίας.
Στην οικία τους βρέθηκαν επίσης τα λείψανα ακόμα ενός 24χρονου που είχε πεθάνει από καρκίνο.
Η αστυνομία δεν έχει ξεκαθαρίσει τα αίτια του κανιβαλισμού αλλά δήλωσε ότι τα δύο αδέρφια φαίνεται να βρίσκονται σε καλή σωματική και ψυχική υγεία σε αντίθεση με την αδερφή τους, που συγκατοικούσε μαζί τους.
Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα ενημέρωσης οι κατηγορούμενοι ομολόγησαν ότι έτρωγαν σκύλους πριν ξεκινήσουν να τρέφονται με ανθρώπινο κρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου