"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Παρασκευή, 8 Απριλίου 2011

Και το... χασίς συνδέει Σόρος και Παπανδρέου!

soros papandreou
Η συνάντηση του Τζόρτζ Σόρος με τον Γιώργο Παπανδρέου που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της εβδομάδας που πέρασε, σχολιάστηκε εντόνως και σχολαστικώς από όλο τον τύπο και τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ.  
Μάθαμε (και σίγουρα δεν μάθαμε κάποια άλλα) το τι συζητήθηκε μεταξύ τους, το γιατί βρέθηκε στην Ελλάδα ο μεγαλο... απατεώνας ή επενδυτής (οι γνώμες διίστανται) και διάφορα άλλα. Αυτό που κανείς δεν θυμήθηκε είναι ότι τους δύο άνδρες, εκτός από τις κοινές απόψεις τους σε... οικονομικά ή και διεθνή ζητήματα, ενώνει μια ακόμη ιδεολογική επιλογή.
Η προάσπιση του δικαιώματος της... ελεύθερης χρήσης ναρκωτικών. Θυμίζουμε ότι τόσο ο Γιώργος Παπανδρέου είχε παλαιότερα ταχθεί υπέρ της ελεύθερης χρήσης χασίς. Και ο Τζόρτζ Σόρος όμως χρηματοδοτεί στις ΗΠΑ αρκετές οργανώσεις που υποστηρίζουν το ίδιο ακριβώς πράγμα. Πέραν λοιπόν όλων των άλλων υπάρχει και αυτός ο συνεκτικός δεσμός.
Διαβάστε κι αυτό http://www.elora.gr/portal/greece/14-economy/3018-2011-04-04-16-55-41

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου