"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Συγγνώμη ζητεί ο ΠΟΥ για τα στοιχεία μολύνσεων με τον HIV στην Ελλάδα

 
Συγγνώμη μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter ζητεί ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) για την ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία τα μισά από τα νέα περιστατικά μολύνσεων με τον ιό HIV στην Ελλάδα είναι εκούσιες μολύνσεις για να λαμβάνουν οι ασθενείς το επίδομα των 700 ευρώ.

Η έκθεση αναφέρει εσφαλμένα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΟΥ ότι στην Ελλάδα: «τα ποσοστά του HIV και της χρήσης ηρωίνης έχουν αυξηθεί σημαντικά, με περίπου το ήμισυ των νέων μολύνσεων από τον HIVνα  είναι εκούσιες μολύνσεις για να μπορέσουν οι άνθρωποι να λάβουν το επίδομα των 700 ευρώ ανά μήνα και την ταχύτερη εισαγωγή του σε προγράμματα υποκατάστασης των ναρκωτικών» .

Στην επίσημη ανακοίνωσή του ο ΠΟΥ τονίζει ότι η επίμαχη έκθεση βασίστηκε σε βρετανική μελέτη, δημοσιευμένη στην έγκριτη επιθεώρηση The Lancet, η οποία έκανε λόγο για «περιστατικά εκούσιας μόλυνσης».

Ο ΠΟΥ αναγνωρίζει τώρα ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για περιστατικά εσκεμμένης μόλυνσης πέρα από κάποιες «μεμονωμένες περιπτώσεις»

Πάντως αίσθηση είχαν προκαλέσει, νωρίτερα, στοιχεία έκθεσης του ΠΟΥ τα οποία δείχνουν δραματική αύξηση των χρηστών ηρωίνης και των μολύνσεων από τον ιό HIV. Σχεδόν οι μισές μολύνσεις έγιναν εκούσια, ώστε οι χρήστες να λάβουν τα ειδικά επιδόματα, αλλά και για να ενταχθούν πιο σύντομα σε προγράμματα απεξάρτησης» υπογραμμίζουν οι συντάκτες της έκθεσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου