"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Σοκ: Μετά την ανοχή στους βιασμούς ανηλίκων, τώρα το Βέλγιο θα επιτρέπει και την ευθανασία παιδιών....

 
 
H ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΣ! Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΑΣ! Ο ΜΕΝΓΚΕΛΕ ΖΕΙ.... 
Την προώθηση της νομιμοποίησης της ευθανασίας στα παιδιά προωθεί η βελγική κυβέρνηση όπως αναφέρει δημοσίευμα του Reuters. Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το Βέλγιο δείχνει ανοχή σε περιστατικά βιασμού παιδιών και τώρα προσανατολίζεται στην θέσπιση νόμου που θα «ανοίγει τον δρόμο» στην ευθανασία τους.
Τα ανήλικα θα πρέπει να συμφωνούν ενώ παράλληλα απαραίτητη θα είναι και η συγκατάθεση των γονιών τους αλλά και η σχετική ιατρική γνωμάτευση που να οδηγεί μία τέτοια κίνηση.
Από το 2002, κάθε ενήλικος Βέλγος που έχει τις υπογραφές δύο γιατρών να βεβαιώνουν πως υποφέρει με αβάσταχτο ψυχολογικό ή σωματικό πόνο, μπορεί να ζητήσει να τερματίσει τη ζωή του, συνήθως μέσω ένεσης με θανατηφόρο μείγμα ουσιών. Οι υποβοηθούμενοι θάνατοι φτάνουν το 1% του συνόλου. 
Για τους ανήλικους προτείνεται να έχουν τη δυνατότητα επιλογής του θανάτου εφόσον το ζητούν, οι γονείς τους συναινούν και ένας ειδικός μπορεί να πιστοποιήσει πως το παιδί αντιλαμβάνεται πλήρως όλες τις συνέπειες τις απόφασής του.
«Είναι πολύ σημαντικό, κανένα παιδί δεν πρέπει να υποφέρει», δήλωσε στους Sunday Times ο βουλευτής Ζαν Ζακ ντε Γουχτ, συμπληρώνοντας ότι «αφορά το να δίνεις στους ανθρώπους το δικαίωμα να επιλέγουν το πώς και το πότε θα τερματίζουν με αξιοπρέπεια τη ζωή τους».
πηγή: Μακελειό.
 
 koukfamily
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου