"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη, 7 Νοεμβρίου 2013

ΕΡΤ: Καλέσματα για συλλαλητήριο 16:00

Την ώρα που εκατοντάδες εργαζόμενοι, με προτροπή των συνδικάτων τους, βρίσκονται αλληλέγγυοι έξω από την ΕΡΤ, υπάρχει κάλεσμα για συλλαλητήριο στις 16.00 σήμερα έξω από το Ραδιομέγαρο, από ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΕΣΗΕΑ και άλλα συνδικάτα και σωματεία. Τρίωρη στάση εργασίας από 15.00 - 18.00 στα ΜΜΕ κήρυξε η ΕΣΗΕΑ. Στη Θεσσαλονίκη, το αντίστοιχο ραντεβού είναι στη Λεωφ. Στρατού, στην ΕΤ3.
Φωτογραφία: Σπύρος Τσακίρης "Ε" Φωτογραφία: Σπύρος Τσακίρης "Ε" Κάλεσμα έχει απευθύνει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ σε εργαζόμενους και πολίτες να συγκεντρωθούν έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για να συμπαρασταθούν στος εργαζόμενους της ΕΡΤ, που μετέδιδαν πρόγραμμα, αλλά απωθήθηκαν από τα ΜΑΤ στην πλατεία Αγίας Παρασκευής. Κάλεσμα απευθύνουν και ΟΛΜΕ και ΟΙΕΛΕ.
Εκτάκτως συνεδρίασε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ με τη συμμετοχή και των μελών ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ με θέμα την εισβολή των ΜΑΤ στο ραδιομέγαρο τα ξημερώματα. Η ΕΣΗΕΑ καλεί για συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 16.00, έξω από το Ραδιομέγαρο
Φωτογραφία: Σπύρος Τσακίρης "Ε" Φωτογραφία: Σπύρος Τσακίρης "Ε" Η Συνάντηση Εργατικής Αντίστασης καλεί σε μαζικό συλλαλητήριο στις 16.00 στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής.
Ήδη το Σωματείο Εργαζομένων στο Μετρό, η ΟΛΜΕ, αλλά και η ΚΕΕΡΦΑ, βρίσκονται με πανώ τους έξω από την ΕΡΤ.
Φωτογραφία: Σπύρος Τσακίρης "Ε" Φωτογραφία: Σπύρος Τσακίρης "Ε"
Τη θέση ότι ο αντιδημοκρατικός κατήφορος της κυβέρνησης δεν έχει τελειωμό διατύπωσε η ΓΣΕΕ, αναφερόμενη στην επίχειρηση εκκένωσης του ραδιομέγαρου της ΕΡΤ. 
«Για μία ακόμη φορά έκανε αυτό που δυστυχώς είναι το μόνο που γνωρίζει. Έδειξε το αυταρχικό της πρόσωπο, χρησιμοποίησε την Αστυνομία και τα ΜΑΤ για να εκφοβίσει, να τρομοκρατήσει, να επιβάλει ετσιθελικά τις επιλογές της», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.
Η ΓΣΕΕ σημειώνει ότι η εμμονή της κυβέρνησης στο «δόγμα αποφασίζομεν και διατάσσομεν δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη» και για τον λόγο αυτόν καλεί όλες τις οργανώσεις - μέλη της και τους εργαζόμενους να δώσουν το παρών στη συγκέντρωση που διοργανώνεται στις 16:00 στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής. 
«Δηλώνουμε την αλληλεγγύη και την αμέριστη συμπαράσταση μας στους αγωνιζόμενους συναδέλφους και συναδέλφισσες της ΕΡΤ. Είμαστε στο πλευρό τους», καταλήγει. 
 
Για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης κατηγορεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης.
Η κυβέρνηση επέλεξε την αστυνομική επέμβαση στις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή "για να θολώσουν τα νερά με την τρόικα και τα μέτρα" δήλωσε.
Επισήμανε ότι το κτίριο βρέθηκε σε άριστη κατάσταση και επέρριψε στον ειδικό διαχειριστή Γκίκα Μάναλη την ευθύνη για τη μη απογραφή ως τώρα του υλικού που υπάρχει στις εγκαταστάσεις, την οποία, όπως είπε, είχαν ζητήσει οι εργαζόμενοι με εξώδικο από τα μέσα Ιουλίου.
Τέλος, ο κ. Καλφαγιάννης δήλωσε ότι ο αγώνας δεν σταματάει και ανακοίνωσε ότι στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των εργαζομένων
Η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας σε ανακοίνωσή της τονίζει: "Η κυβέρνηση και οι εντολοδότες της προσπαθούν με διάφορα τερτίπια δημοσιότητας να αλλάξουν την ατζέντα. Μια ατζέντα που εμπεριέχει μόνο: Το χτύπημα των εργασιακών σχέσεων, την εκτίναξη της ανεργίας στα ύψη, την πτωχοποίηση των Ελλήνων, το ξεπούλημα των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Χώρας μας και την γενοκτονία των Ελλήνων. Βρισκόμαστε σε συνεχή πόλεμο με τους μνημονιακούς και τους εντολοδότες τους. Ζητάμε την επαναλειτουργία της Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης. Τέρμα πια στο αποτυχημένο πείραμα της δ.τ., που κοστίζει υπέρογκα και κάνει τα χατίρια των ιδιωτών της ραδιοτηλεόρασης". Το ΔΣ της Ε΄ ΕΛΜΕ Αθήνας καταγγέλλει την Κυβέρνηση που συνεχίζοντας την αντιλαϊκή πολιτική της στέλνει τα ΜΑΤ να χτυπήσουν τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ που για μήνες αντιστέκονται στο παράνομο κλείσιμο του σταθμού: "Καλούμε όλους τους συναδέλφους να έρθουν στην ΕΡΤ στην Αγ. Παρασκευή να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους συναδέλφους μας που αυτή τη στιγμή χτυπιούνται από τις δυνάμεις καταστολής. Όλοι ενωμένοι να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική. Καλούμε και την ΑΔΕΔΥ έστω αυτή τη φορά να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να αναλάβει τις ευθύνες της.

Κηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας από τις 8 μέχρι τις 11 για σήμερα 7/11/2013 ημέρα Πέμπτη. Όλοι στην ΕΡΤ"
 
Συνεχίζει την εκπομπή και η ΕΡΑ Πάτρας, με τους εργαζόμενους να καλούν τον κόσμο να προσέλθει στο στούντιο του σταθμού στα Δασύλλιο, μετά την εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ. Για το απόγευμα στις 18:30 προγραμματίζεται συλλαλητήριο στην πλατεία Γεωργίου.
 
Ανάλογες κινητοποιήσεις και στον Πύργο. Σε συγκέντρωση στην ΕΡΑ Πύργου, καλούν τα πρωτοβάθμια σωματεία στις 19.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου