"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Τα ελληνόφωνα ΜΜ”Ε” αποκρύπτουν την απαγόρευση του ισλαμισμού στην Εθνικά κυρίαρχη Αγκόλα!

 αγκολα απαγορευση ισλαμ

“Η Αγκόλα δεν θα επιτρέψει νέα αιματυχυσία στην χώρα! Οι φυσικοί πόροι ανήκουν στον λαό της. Οι ισλαμιστές φέρνουν το χάος για να χαθεί η εθνική κυριαρχία προς όφελος ξένων δυνάμεων! Η Αγκόλα δεν θα γίνει ούτε Συρία, ούτε Αίγυπτος, ούτε Τυνησία!!”

Και η Ελλάδα κύριε;

Η Ελλάδα αποκρύπτει μεθοδικότατα την είδηση που έχει προκαλέσει παγκόσμια αίσθηση και αποκάλυψε πρώτο το Ολυμπία: ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΤΟΛΜΟΥΝ: Πλήρης απαγόρευση του ισλαμισμού στην Αγκόλα!

Ήδη 60 τζαμιά έχουν κλείσει και οδεύουν προς κατεδάφιση, αλλα αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η οργισμένη απάντηση του

ίδιου του προέδρου, Eduardo Dos Santos στις “κατηγορίες” που του αποδόθηκαν. “Η Αγκόλα δεν ξεχνά το αίμα που χύθηκε. Τώρα που εξασφαλίσαμε την ειρήνη και την πρόοδο, δεν θα επιτρέψουμε στην χώρα να γίνει Συρία, Αίγυπτος κλπ προς όφελος κάποιων τρίτων!”
Ακόμα και ο “επικριτής” της απόφασης Alexander Arkhangelsky, καθηγητής στο κέντρο Αφρικανικών σπουδών, στην ουσία την δικαιώνει απόλυτα με την προσέγγιση του: “Angolans are looking at the situation with their neighbors, and, of course, they are concerned about the threat of Islamist. The country is booming and attracting foreign investment, there is a stable political system, a large number of minerals, so Angolans are trying to protect themselves. There are huge immigration flows, including from Arab countries, hence these measures. As for the fact whether these measures are adequate, I would not support them. One cannot ban people from practice their faith, it can lead to very negative consequences,” (Πηγή: Pravda.Ru)

Λόγια – γροθιά στο στομαχι επίορκων ελληνόφωνων που έχουν το θράσος να κάνουν και τους ντήλερς της ισλαμοφασιστικής θηριωδίας μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου.  Ο Dos Santos λέει ξεκάθαρα την αλήθεια που προσπαθούν να κρύψουν: Οι ισλαμοφασίστες είναι μαντρόσκυλα των τοκογλύφων που διαλύουν χώρες για να εκποιήσουν τον εθνικό πλούτο. Από τα ορυχεία του Κοσσυφοπεδίου μέχρι τα πετρέλαια της Σ. Αραβίας, τα λόγια του επιβεβαιώνονται καθημερινά. Ας προσέξουν πάρα πολύ οι κυβερνώντες και τα δεκανίκια τους. Οι Κόνδορες του ΔΝΤ έχουν ντόπια αφεντικά και ξένους μαχαιροβγάλτες για στρατό.

olympia.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου