"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Οι Eλληνες μολύνονται με AIDS για να λαμβάνουν επιδόματα

 ΠΟΥ: Οι Eλληνες μολύνονται με AIDS για να λαμβάνουν επιδόματα

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που καταγράφει έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και τα οποία επιβεβαιώνουν πρώτον ότι πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα, κυρίως χρήστες ναρκωτικών, μολύνονται εκούσια με τον ιό HIV ώστε να εισπράττουν τα προνοιακά επιδόματα και, δεύτερον, ότι ο αριθμός των αυτοκτονιών έχει αυξηθεί δραματικά εν μέσω της οικονομικής κρίσης.

«Τα στοιχεία δείχνουν δραματική αύξηση των χρηστών ηρωίνης και των μολύνσεων από τον ιό HIV. Σχεδόν οι μισές μολύνσεις έγιναν εκούσια, ώστε οι χρήστες να λάβουν τα ειδικά επιδόματα, αλλά και για να ενταχθούν πιο σύντομα σε προγράμματα απεξάρτησης» υπογραμμίζουν οι συντάκτες της έκθεσης, προειδοποιώντας:

«Αυτά τα αρνητικά στοιχεία για την Ελλάδα στέλνουν σήμα κινδύνου σε άλλες χώρες που ακολουθούν πολιτικές σκληρής δημοσιονομικής λιτότητας, ανάμεσά τους η Ισπανία, η Ιρλανδία και η Ιταλία».

Όσον αφορά στις αυτοκτονίες, επισημαίνεται ότι το ποσοστό αυξήθηκε κατά 17% σε διάστημα δύο ετών ώς το τέλος του 2009 ενώ με βάσει στοιχεία του υπουργείου Υγείας, που επικαλείται η έκθεση, το πρώτο εξάμηνο του 2011 το ποσοστό αυτοκτονιών αυξήθηκε κατά 40%.

Στην έκθεση -τα στοιχεία της οποίας δημοσιεύει το Al Jazeera- αναφέρεται ακόμα ότι εν μέσω της κρίσης που βιώνει η Ελλάδα έχουν πολλαπλασιαστεί οι κλοπές, η πορνεία είναι σε έξαρση, ενώ έχει περιοριστεί η δυνατότητα πρόσβασης των πολιτών σε δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εξαιτίας των περικοπών στις δαπάνες στο χώρο της Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου