"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013

Συγκεντρωμένοι στη λεωφόρο Καβάλας εργαζόμενοι στην ψυχική υγεία

 Συγκεντρωμένοι στη λεωφόρο Καβάλας εργαζόμενοι στην ψυχική υγεία

Συνεχίζουν και την Τρίτη τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας οι εργαζόμενοι σε ψυχιατρικά νοσοκομεία. Από το πρωί έχουν συγκεντρωθεί στη λεωφόρο Καβάλας και κατά διαστήματα προχωρούν σε διακοπή της κυκλοφορίας.

Χθες, Δευτέρα, οι εργαζόμενοι στο Δρομοκαΐτειο προχώρησαν σε συμβολικό χτίσιμο της πύλης του νοσοκομείου, διαμαρτυρόμενοι για το πρόγραμμα διαθεσιμότητας στις ψυχιατρικές δομές, που ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας.

Οι εργαζόμενοι του Δρομοκαΐτειου χαρακτηρίζουν έγκλημα το κλείσιμο ψυχιατρικών νοσοκομείων καθώς πλήττει την πιο ευπαθή ομάδα του πληθυσμού, τους ψυχικά ασθενείς, πολλοί εκ των οποίων είναι φτωχοί και εγκαταλελειμμένοι.

Σύμφωνα με τους ίδιους, στο Δρομοκαΐτειο εργάζονται 500 άτομα, εκ των οποίων τα 50 θα έχουν αποχωρήσει έως το τέλος του έτους.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης χαρακτήρισε γραφικότητα το «χτίσιμο» της πύλης του νοσοκομείου και κάλεσε τους εργαζόμενους να βγάλουν τους τσιμεντόλιθους από την είσοδο.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι τίθεται σε εφαρμογή πρόγραμμα διαθεσιμότητας για τους εργαζόμενους στα ψυχιατρικά νοσοκομεία, ωστόσο απέφυγε να δώσει περισσότερα στοιχεία, λέγοντας ότι πρόκειται να ανακοινώσει τους σχεδιασμούς του επισήμως σε λίγα 24ωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου