"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013

Αρχισε στο Λονδίνο η δίκη για τη δολοφονία-σοκ ενός στρατιώτη στη μέση του δρόμου

 Αρχισε στο Λονδίνο η δίκη για τη δολοφονία-σοκ ενός στρατιώτη στη μέση του δρόμου

 Έπειτα από εννέα ημέρες κατά τη διάρκεια των οποίων επιλύθηκαν διαδικαστικά θέματα και έγινε η επιλογή των ενόρκων (οκτώ γυναίκες και τέσσερις άνδρες), ξεκίνησε την Παρασκευή σε δικαστήριο του Ολντ Μπέιλι της βρετανικής πρωτεύουσας, η δίκη των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονία του 25χρονου μόνιμου στρατιώτη Λι Ρίγκμπι, στις 22 Μαΐου σε πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου, που είχε προκαλέσει σοκ στη Βρετανία.

«Ο στρατιώτης ουσιαστικά αποκεφαλίστηκε με μαχαίρι», όπως αναφέρθηκε στην έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας που περιλάμβανε την ανάγνωση του κατηγορητηρίου εναντίον του Μάικλ Αντεμπολάτζο, 28 ετών, και του Μάικλ Αντεμπογουέιλ, 22 ετών.

Ο Λι Ρίγκμπι, που είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν, κατευθυνόταν με τα πόδια προς τον στρατώνα του στο προάστιο Γούλγουϊτς, του νοτιοανατολικού Λονδίνου, φορώντας πολιτικά.
Η δολοφονία έγινε υπό το βλέμμα πολλών περαστικών, ανάμεσα στους οποίους ήταν και παιδιά. Κάποιοι εξ αυτών βιντεοσκόπησαν το συμβάν με τα κινητά τους τηλέφωνα και τα βίντεο αυτά έκαναν το γύρο του κόσμου.

Αρχικά οι δύο κατηγορούμενοι φέρονται να χτύπησαν με το αυτοκίνητό τους τον Ρίγκμπι με ταχύτητα 50 - 65 χιλιόμετρα την ώρα. Στη συνέχεια βγήκαν από το όχημα και έσυραν τον στρατιώτη στο μέσο της οδού, όπου του επιτέθηκαν.

«Δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα με μαχαίρι και φαίνεται ότι ο Μάικλ Αντεμπολάτζο ήταν αυτός που έκανε την πιο σοβαρή και σχεδόν επιτυχημένη προσπάθεια να αποκεφαλίσει τον Λι Ρίγκμπι φέροντάς του πολλά χτυπήματα στον λαιμό με ένα μεγάλο μαχαίρι», δήλωσε ο εισαγγελέας Ρίτσαρντ Γουίταμ.

«Διέπραξαν μια δειλή και σκληρή δολοφονία. Επιτέθηκαν επίτηδες σε έναν άοπλο άνδρα με πολιτικά από πίσω και χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητο ως όπλο», πρόσθεσε ο Γουίταμ.

Οι δύο δράστες προσπάθησαν να επιτεθούν και στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας. Ο Αντεμπολάτζο στράφηκε εναντίον τους με το μαχαίρι και ο Αντεμπογουέιλ τους σημάδεψε με ένα όπλο, το οποίο αποκαλύφθηκε ότι δεν είχε σφαίρες. Τελικά η αστυνομία πυροβόλησε εναντίον των δύο ανδρών και τους τραυμάτισε, ώστε να τους συλλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου