"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Μας «κούφανε» ο Τζέφρυ: Τι είπε μετά το βρισίδι του Σαρκοζί!



Σάλος έχει γίνει τις τελευταίες με το υβρεολόγιο του Νικολά Σαρκοζί εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου όταν στη συνοδο  του G20 στις Κάννες τον Νοέμβριο του 2011 λίγο έλλειψε να λερθουν και στα χέρια (σ.σ. Έτσι αποκαλύπτει ο Νικολά Σαρκοζί σε συνομιλητή του).
Το πιο τραγελαφικό όμως δεν είναι το συμβάν με τον πρών Γάλλο Πρόεδρο. Σύμφωνα με τα όσα δημοσιεύει η iefimerida.gr, συνέβη μετά το τέλος όταν ο Παπανδρέου και ο Βενιζέλος μπήκαν ξημερώματα στο αυτοκίνητο για να μεταβούν προς το αεροδρόμιο που θα τους έφερνε στην Αθήνα.
Καθισμένοι δίπλα-δίπλα στο πίσω κάθισμα της λιμουζίνας, εξαντλημένοι από την κούραση ο Γιώργος Παπανδρέου λέγεται ότι κάθισε δίπλα στον Βενιζέλο και του είπε την κορυφαία ατάκα:
«Τελικά, Βαγγέλη δεν τα πήγαμε και τόσο άσχημα…»

.makeleio.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου