"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

ΗΠΑ: Μαύρος υπάλληλος του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας καλεί μέσα από την ιστοσελίδα του σε μαζικές δολοφονίες Λευκών, αλλά δεν απολύεται

Ο Ayo Kimathi εργάζεται στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας* και απλώς τέθηκε  σε άδεια, όταν ανακαλύφθηκε ότι ήταν ένας φανατικός οπαδός του μαύρου εθνικιστικού εξτρεμισμού πριν από αρκετούς μήνες. Παρά το γεγονός ότι έχει μια ιστοσελίδα η οποία ξεκάθαρα προωθεί τον φυλετικό πόλεμο με τους Λευκούς, ακόμα δεν έχει απολυθεί.


Ο ιστοχώρος του, εν τω μεταξύ, που λέγεται «Πόλεμος στον Ορίζοντα», (‘War on the Horizon’) εξακολουθεί να είναι ενεργός. Ο Kimathi επίσης μισεί τους ομοφυλόφιλους.


Εδώ είναι το εισαγωγικό μήνυμα από την ιστοσελίδα :


Ο Πόλεμος στον Ορίζοντα (WOH) είναι μια οργάνωση που έχει στόχο την προετοιμασία των Αφρικανών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο για την επιβίωσή τους στον 21ο αιώνα. Ως Φυλή ανθρώπων, είμαστε κάτω από την απειλή ενός ενεργού προγράμματος γενοκτονίας. Αν δεν προετοιμαστούμε για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας και τις μελλοντικές γενεές μας, θα έχουμε την ίδια μοίρα που είχαν οι Ιθαγενείς κάτοικοι (ερυθρόδερμοι) του δυτικού ημισφαιρίου στα τέλη του 19ου αιώνα - Γενοκτονία.


Οι πληροφορίες που υπάρχουν σε αυτή την ιστοσελίδα έχουν σχεδιαστεί για να διαφωτίσουν το Μαύρο μυαλό και να προετοιμάσουν το λαό μας για Φυλετική ανεξαρτησία και επιβίωση. Ευελπιστούμε ότι θα βρείτε τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας κατατοπιστικές και χρήσιμες για εσάς και την οικογένειά σας.


. . . . .


Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο ίδιος πιστεύει ότι η φυλή του είναι στοχευμένη για γενοκτονία, ενώ η φυλή του, έχει το υψηλότερο ποσοστό γεννήσεων στον κόσμο.


Μισεί επίσης πολλούς μαύρους (των ΗΠΑ), όπως τον αιδ. Al Sharpton, τον ράπερ Lil Wayne, την Oprah Winfrey, την ηθοποιό Whoopi Goldberg, τον Ομπάμα, την Κοντολίζα Ράις και τον Κόλιν Πάουελ.


Αναφέρει η National Journal :


Ο μαύρος εθνικιστής υπάλληλος του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας, που είχε τοποθετηθεί σε άδεια σχεδόν τέσσερις μήνες για τη λειτουργία ενός δικτυακού τόπου που ενστερνίζεται τη μαζική δολοφονία των λευκών, δεν έχει ακόμη απολυθεί.


Το ‘Southern Poverty Law Center’ (SPLC) πρώτο αποκάλυψε τον Ayo Kimathi τον Αύγουστο, ανάβοντας μια μικρή μιντιακή πυρκαγιά που οδήγησε το DHS να τον θέσει σε διοικητική άδεια με αποδοχές. Ο αναπληρωτής γραμματέας Τύπου του DHS, Gillian Christensen, επιβεβαίωσε ότι το καθεστώς του δεν έχει αλλάξει και ότι είναι ακόμα σε άδεια, ενώ εκκρεμεί ο έλεγχος.


Ο Kimathi, έκανε έκκληση για «εθνοκάθαρση» των «μαύρων Μπάρμπα Θωμάδων φυλετικών προδοτών» στην ιστοσελίδα του, η οποία οραματίζεται ένα τεράστιο φυλετικό πόλεμο στον ορίζοντα. «Προκειμένου οι μαύροι να επιβιώσουν στον 21ο αιώνα, πρέπει να σκοτώσουμε πολλούς λευκούς - περισσότερο από όσους οι χριστιανικές μας καρδιές μπορούν να μετρήσουν», έγραψε.


Αλλού, προειδοποιεί ότι οι λευκοί και όσοι τους μιμούνται, όπως ο Πρόεδρος Ομπάμα, προσπαθούν να "ομοφυλοφιλοποιήσουν" τους μαύρους άνδρες, προκειμένου να τους καταστήσουν πιο αδύναμους και πρότεινε ότι ο πρωταρχικός ρόλος της γυναίκας στη ζωή θα πρέπει να είναι να «κρατήσει ένα δυνατό μαύρο ευτυχισμένο».  Επίσης, φάνηκε να έχει "αντισημιτικές απόψεις", υποστηρίζοντας σε μια δημοσίευση για το Facebook ότι η ιστοσελίδα του ήταν κάτω από την επίθεση μιας συνωμοσίας «σιωνιστών smallhats, koons του Μπάρμπα Θωμά και μισητών».


Ο Kimathi, εργάζεται στο DHS από το 2009, στην υπηρεσία μετανάστευσης και τελωνείων και ο μισθός του για το 2012 ήταν 115.731 δολάρια.


Ο πρώην ανώτερος του Kimathi είπε στο SPLC ότι «όλοι στο γραφείο τον φοβούνται, και ανησυχούν ότι θα μας έρθει καμιά μέρα με όπλο».

*Σχ. ΚΟ: Πρόσφατα ο Μπαράκ Ομπάμα διόρισε τον Τζεχ Τζόνσον νέο Υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας. Ο Τζόνσον γίνεται ο πρώτος Αφρικανο-Αμερικανός που θα καταλάβει το συγκεκριμένο αξίωμα.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου