"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

«ΛΗΣΤΑΡΧΕΙΟ» ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ – ΠΑΙΡΝΟΥΝ 2.500.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΑΣΟΛΙ‼!

DIMOSEX

Για πρώτη φορά τηλεοπτική κάμερα κατάφερε να μπει κατά την διάρκεια των συσσιτίων των αστέγων, στον δήμο Αθηναίων, χωρίς να την περιμένουν… Τα όσα αντικρίσαμε δεν  έχουν καμία σχέση με τα όσα προβάλλονται κατά καιρούς  από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, κυρίως τις ημέρες των γιορτών, καθώς όμως και τις μέρες που κάποιος πολιτικός, ή εκπρόσωπος της εκκλησίας επισκέπτεται τον χώρο…
astegoi3
Τα περιποιημένα πακέτα φαγητού, συνοδευόμενα από φρούτα, χυμούς ή ακόμα και τσάι, έχουν μετατραπεί όπως σε ένα ψευτοπιάτο με παγωμένο φαγητό, και ένα κομμάτι ξερό ψωμί. Τα στρωμένα τραπέζια εξαφανίζονται ως διαμαγείας και την θέση τους παίρνουν σπασμένα τραπέζια και παγκάκια μόνο για ελάχιστα άτομα. Άποροι, φτωχοί, κουρασμένοι, με πατερίτσες, ή άρρωστοι, αναγκάζονται να τρώνε στο πεζούλι ή ακόμα και όρθιοι. Δείτε την φωτογραφία του makeleio.gr.
DIMOS3
EXDIMOS
Όσο για το φαγητό; Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 βρέθηκε μπροστά σε «φασολάδα» χωρίς φασόλια σαν πιάτο ημέρας! Αυτά τρώνε οι άποροι συνάνθρωποι μας δήμο με το μεγαλύτερο πρόβλημα φτώχειας. Στο Δήμο του κύριου Καμίνη.
DIMOS4

Το Μακελειό 4 έφερε στο φως της δημοσιότητας καταγγελίες συνανθρώπων μας, που κάποιοι φαίνεται πως προτιμούν να τους αντιμετωπίζουν όχι σαν ανθρώπους αλλά σαν σκυλιά! Οι άστεγοι που μας μίλησαν απορούν που πηγαίνουν τα χρήματα που προορίζονται για τις ευπαθείς ομάδες, αφού όπως φαίνεται μόνο στο φαγητό, δεν πηγαίνουν‼!
DIMOS1
Σύμφωνα με τις καταγγελίες αστέγων, ο κόσμος επίσης αναγκάζεται να περιμένει μέσα στο κρύο ή και την ζέστη τους καλοκαιρινούς μήνες, μέχρι ο δήμος να ανοίξει την πόρτα. Έπειτα τρέχουν να προλάβουν να στηθούν πρώτοι στη σειρά, προκειμένου να πάρουν ένα πιάτο φαί με αποτέλεσμα πολλοί να κινδυνεύουν ακόμα και να χτυπήσουν.
«Ο χώρος είναι ακατάλληλος, χίλια περιστέρια άρρωστα που κουτσουλάνε, μέσα στο φαγητό βρίσκονται παντού! Δεν υπάρχει μια τραπεζαρία να κάτσουμε σαν άνθρωποι. Όταν βρέχει βρεχόμαστε και όταν έχει ήλιο υποφέρουμε», αναφέρει ο Κυριάκος στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4.
DIMOS5

«Η μερίδα δεν είναι επαρκής και τα υλικά που χρησιμοποιούν είναι ακατάλληλα», αναφέρει ένας ακόμη άστεγος και συνεχίζει: «Είναι λησταρχείο, σε κάτι αναμπουμπούλες σαν και αυτή τη κρίση, βρίσκουν την ευκαιρία κάποιοι να βγάζουν λεφτά».

Το Κ.Υ.Α.Δ.Α. παρέχει καθημερινά περίπου 2.500-3.000 μερίδες φαγητού σε άπορους και άστεγους Έλληνες και αλλοδαπούς αναγράφει στο σάιτ του Δήμου Αθηναίων.  Το φαγητό διανέμεται δύο φορές ημερησίως (μεσημέρι 12:00-13:00 και απόγευμα 17:00-18:00) από το Κέντρο Σίτισης του Ιδρύματος, στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους 70 και Πειραιώς 35. Από ότι φαίνεται όμως το φαγητό δεν φτάνει ούτε για πεντακόσια άτομα, έτσι προκειμένου να κάνουν ότι σιτίζουν τον κόσμο, γεμίζουν την κατσαρόλα με νερό και σερβίρουν ουσιαστικά ανύπαρκτα πιάτα.
Τέλος οι καταγγελίες που έγιναν στο Μακελειό, αφορούσαν και στον ξενώνα του Δήμου για τους άστεγους και άνεργους, οι οποίοι από ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο ευπρόσδεκτοι, αφού για να μπει κάποιος στον ξενώνα, χρειάζεται ή μέσω ή να πληρεί τις παράλογες προϋποθέσεις του Δήμου, όπως χαρτιά από την εφορία που είναι σχεδόν αδύνατον να διαθέτει ένας άνεργος άνθρωπος.
Δείτε στην εκπομπή Μακελειό 4 της Δευτέρας 18.11.13 τι υποστήριξε για τα λειψά συσσίτια του Δήμου Αθηναίων ο πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ Ν. Κόκκινος και όλο το συγκλονιστικό αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής.
 makeleio.gr/?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου