"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ «ΕΒΓΑΛΑΝ» ΣΥΡΙΖΑ ...και ο Αδωνις απειλεί να κόψει τα ιδιωτικά ιατρεία


Πικραμένος με το αποτέλεσμα από τις αρχαιρεσίες στους κόλπους των γιατρών τού πρώην ΙΚΑ, οι οποίοι ανέδειξαν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι τη Ν.Δ., όπως γινόταν επί σειρά ετών, φαίνεται πως είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης.
Σε μια κίνηση νέου πολέμου, ουσιαστικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε σε ευθείες απειλές εναντίον γιατρών, λέγοντας ότι εξετάζει θετικά το ενδεχόμενο να τους κάνει αποκλειστικής απασχόλησης, επειδή ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ.
Λίγα 24ωρα μετά τις εκλογές στους κόλπους των γιατρών του πρώην ΙΚΑ (νυν ΕΟΠΥΥ), ο υπουργός Υγείας δεν άντεξε, όπως φαίνεται, την ήττα του κόμματός του και προέβη σε μια προειδοποιητική- εκβιαστική δήλωση εναντίον του κλάδου.
Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε εμφατικά: «Κατόπιν αυτών των εξελίξεων -και αφού συγχαρούμε τον ΣΥΡΙΖΑ για τη νίκη του- δηλώνουμε ότι, σεβόμενη την απόφαση των ιατρών του ΕΟΠΥΥ να ψηφίσουν υπέρ του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση, παρά το αρχικό της σχέδιο για το καθεστώς εργασίας των ιατρών, θα εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να εφαρμόσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ».
Ολα ξεκίνησαν όταν ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός, δήλωσε ότι το πρόγραμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη μεταρρύθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) προβλέπει τη μεταφορά όλων των μονάδων της ΠΦΥ στις Υγειονομικές Περιφέρειες με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχολήσεως των γιατρών σε αυτές. Συμπλήρωσε μάλιστα ότι η πρόσφατη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές των γιατρών του ΕΟΠΥΥ πιστοποιεί την πλήρη συμφωνία των γιατρών του ΕΟΠΥΥ με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Ομως αυτό αποτελεί το μεγάλο φόβο των γιατρών του πρώην ΙΚΑ. Πράγμα που γνωρίζει καλά ο Αδωνις Γεωργιάδης. Οι γιατροί επίσης γνωρίζουν ότι αν εφαρμοστεί αυτό, τότε θα αναγκαστούν να βάλουν λουκέτο στα ιδιωτικά τους ιατρεία. Αλλωστε οι γιατροί του πρώην ΙΚΑ εργάζονται σχεδόν στο σύνολό τους 5,5 ώρες την ημέρα στα πολυιατρεία ενώ μπορούν να κάνουν και ιδιωτικό έργο.
Με την ανασυγκρότηση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και την ενοποίηση όλων των Μονάδων Υγείας των Ταμείων, αναμένεται να αλλάξουν οι εργασιακές σχέσεις των γιατρών. Το σημείο αυτό αποτελεί και το μεγάλο αγκάθι στις διαπραγματεύσεις μεταξύ υπουργείου Υγείας και γιατρών, καθώς σήμερα στο σύστημα το ιατρικό προσωπικό είναι πολλών ταχυτήτων.
Από τη μία οι γιατροί του ΙΚΑ με ιδιωτικό ιατρείο, και από την άλλη οι γιατροί των Κέντρων Υγείας που είναι αποκλειστικής απασχόλησης χωρίς ιδιωτικό έργο. Στη μέση βρίσκονται οι ιδιώτες γιατροί που είναι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ και μπορούν να τους επισκέπτονται οι ασθενείς στο ιδιωτικό τους ιατρείο με την κάλυψη του Οργανισμού και την καταβολή οικονομικής συνεισφοράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου