"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Εβαλε φωτιά στα μαλλιά της καθηγήτριας!

Ενας 15χρονος μαθητής συνελήφθη την Δευτέρα με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης καθώς προσπάθησε να πυρπολήσει την καθηγήτριά του την ώρα του μαθήματος.

Εβαλε φωτιά στα μαλλιά της καθηγήτριας!
Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Νόξβιλ του Τενεσί και το θύμα του ήταν μία μόλις 23 ετών νέα καθηγήτρια σε λύκειο της πόλης.
Η Γκαμπριέλα Πενάλμπα έκανε μάθημα σε τμήμα της πρώτης τάξης και σε κάποια στιγμή μιλούσε κοιτώντας τον πίνακα και με την πλάτη γυρισμένη στους μαθητές.
Αυτό που δεν μπορούσε να φανταστεί ήταν ότι τα μακριά ξανθά μαλλιά της θα αποτελούσαν το «κόκκινο πανί» για έναν από τους μαθητές της.
Ο 15χρονος σηκώθηκε από τη θέση του, έβγαλε έναν αναπτήρα και πριν προλάβει κανείς να καταλάβει τι γίνεται, έβαλε φωτιά στο κάτω μέρος των μαλλιών της.
Εντρομη η καθηγήτρια ένιωσε τις φλόγες και είδε άλλους μαθητές να ορμούν επάνω της για να τις σβήσουν, ενώ ο δράστης πέταξε τον αναπτήρα έξω από το παράθυρο.
Οταν έφτασε η αστυνομία στο σχολείο, μάλιστα, προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τελικά εντοπίστηκε λίγο αργότερα σε διπλανό πάρκο.
Ο νεαρός ομολόγησε την πράξη του και σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και προσπάθεια να αποφύγει την σύλληψη.
Το κίνητρο της πράξης του δεν έγινε γνωστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου