"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Καταγγελίες για νέο διατροφικό σκάνδαλο στη Γερμανία

Ένα νέο διατροφικό σκάνδαλο σε μονάδα επεξεργασίας κρέατος στο κρατίδιο της Κάτω Σαξονίας εξετάζουν οι αρχές στη Γερμανία.

Καταγγελίες για νέο διατροφικό σκάνδαλο στη Γερμανία
Οι εισαγγελείς της Κάτω Σαξονίας άρχισαν έρευνες για το συγκεκριμένο εργοστάσιο καθώς υπάρχουν υποψίες ότι η επιχείρηση αγόραζε σάπιο κρέας σε πολύ χαμηλές τιμές, το αναμείγνυε με φρέσκο και το διέθετε στην αγορά αλλάζοντας την ετικέτα καθώς και τα έγγραφα για την προέλευση του.
Η υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτών έκανε δυο δειγματοληπτικούς έλεγχους τον Ιούνιο και το Οκτώβριο προωθώντας τα στοιχεία στη γενική εισαγγελία.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο ARD, οι εργαζόμενοι του συγκεκριμένου εργοστασίου αποκάλυψαν στο τηλεοπτικό δίκτυο NDR ότι κάθε εβδομάδα το εργοστάσιο επεξεργαζόταν έως και 100 τόνους σάπιου κρέατος.
Οι υπάλληλοι δήλωσαν ότι διαμαρτυρήθηκαν στη διεύθυνση για όσα συνέβαιναν και στη συνέχεια όχι μόνον απολύθηκαν, αλλά δέχθηκαν και απειλές. Εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Προστασίας Καταναλωτών πάντως διευκρίνισε οτι δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει διανεμηθεί στην αγορά χαλασμένο κρέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου