"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

"Παίζουν" με τις ζωές ασθενών σε νοσοκομεία της Θράκης ειδικευόμενοι γιατροί! Έγγραφο

Η προσπάθεια “άλωσης” της Θράκης από τη Τουρκία εκδηλώνεται σ΄ όλα τα επίπεδα,ακόμη και στα νοσοκομεία, όπου οι φανατικοί δεν διστάζουν να παίξουν με ανθρώπινες ζωές.
Ειδικευόμενοι μουσουλμάνοι γιατροί φαίνεται ότι δεν έχουν αποστολή να σώσουν ζωές αλλά να παίξουν το παιχνιδάκι του Προξενείου. Συνομιλούν με μουσουλμάνους ασθενείς μόνο στα τουρκικα χωρίς να ενημερώνουν τους έμπειρους γιατρούς για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο καθένας!
Αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις όταν αυτοί λείπουν από το νοσοκομείο κανείς να μην γνωρίζει την κατάσταση των ασθενών.
Παρά τις παρατηρήσεις και τις οδηγίες της διοίκησης οι συγκεκριμένοι ειδικευόμενοι αρνούνται να συμμορφωθούν. Ο διοικητής του νοσοκομείου αναγκάστηκε να εκδώσει το έγγραφο που δημοσιεύουμε.
Ίσως θα πρέπει να υπάρξουν μέτρα ακόμη και απομάκρυνση των συγκεκριμένων ειδικευόμενων ΟΧΙ επειδή είναι μουσουλμάνοι -δηλώνουν Τούρκοι προφανώς- αλλά επειδή κυριολεκτικά παίζουν με τις ζωές ασθενών.

 .katohika.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου