"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΧΙΟΝΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ Ερχεται κρύο και ισχυρές καταιγίδες

Επιδείνωση, με ισχυρές βροχές, καταιγίδες, αλλά και πτώση της θερμοκρασίας, θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός, όπως προειδοποιεί με έκτακτο δελτίο η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Ερχεται κρύο και ισχυρές καταιγίδες
Ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Σημαντική πτώση της θερμοκρασίας θα καταγραφεί σε όλη τη χώρα, από βορρά προς νότο, ενώ θα έχουμε και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας.
Σήμερα το πρωί σημειώθηκε ασθενής χιονόπτωση στο νομό Φλώρινας. Κατά τη διάρκειά της, η θερμοκρασία ήταν 1 βαθμός Κελσίου, ενώ την ίδια ώρα στην πόλη της Κοζάνης η θερμοκρασία έφθανε τους 2 βαθμούς.
Σε άλλες πόλεις της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, η θερμοκρασία, το πρωί, κυμαινόταν περίπου στους 10 βαθμούς Κελσίου.
Στα ορεινά του νομού Ιωαννίνω, εκχιονιστικά μηχανήματα βγήκαν από το πρωί, προκειμένου να αντιμετωπίσουν προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τη χιονόπτωση.
Για αύριο Τετάρτη, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες που αργότερα θα εξασθενήσουν. Παροδικές χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές στα βόρεια.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές σε δυτικά και νότια και λίγα χιονιά στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί - βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η πτώση της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου