"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Τατσόπουλος: «Μου πρότεινε ο Τσίπρας να κάνω εκπομπή στο “Κόκκινο”, αλλά αρνήθηκα»

 Τατσόπουλος: «Μου πρότεινε ο Τσίπρας να κάνω εκπομπή στο “Κόκκινο”, αλλά αρνήθηκα»

«Κάθε κόμμα έχει τη δυνατότητα, το δικαίωμα και την υποχρέωση να διαγράψει όποιον θεωρεί ότι δεν εκφράζει τις απόψεις του κόμματος, πόσο μάλλον αν πιστεύει ότι τον υπονομεύει», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις σε βάρος τους, εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αν αποφασίσει όμως ένα κόμμα ότι δεν θέλει να διαγράψει τον βουλευτή, τότε ξεκινάει από ορισμένους ένα είδος κλεφτοπολέμου, παρενοχλήσεων το οποίο αποσκοπεί στο να φύγει μόνος του», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM 99,5 και επανέλαβε ότι για λόγους αξιοπρέπειας δεν είμαι διατεθειμένος να παραιτηθεί.

«Δέχομαι κάθε κριτική καθημερινά, από την πιο ήπια ως την πιο σκληρή. Αυτό που δεν δέχομαι και είναι η δική μου κόκκινη γραμμή είναι να μου πεις ότι τις δικές μου απόψεις, είτε είναι ηλίθιες είτε μαλακισμένες, τις έχω επειδή εξυπηρετώ κάποια συμφέροντα», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τατσόπουλος προσέθεσε πως κάποιοι δημιουργούν ένα κλίμα ότι ο ίδιος είναι  μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ένας ξένος, ο οποίος πρέπει να σηκωθεί και να φύγει.

«Πριν 3-4 ημέρες ο Πάνος Σκουρλέτης είπε ότι νιώθει αμηχανία γιατί δεν ξέρει πως να αντιμετωπίσεις σαν τη δική μου δηλαδή, ως σχολιαστή ή ως βουλευτή», είπε ο Π. Τατσόπουλος και αποκάλυψε ότι πριν από τρεις με τέσσερις μήνες ο ίδιος ο Τσίπρας του πρότεινε μια εκπομπή σχολιαστή  “Στο Κόκκινο”.
«Δεν την αποδέχθηκα γιατί  θεωρώ ότι δεν μπορώ να είμαι μέσα σε άνετα σε ένα κομματικό ραδιόφωνο ή μέσα σε μια κομματική εφημερίδα», είπε.

«Εάν φτάσεις στο σημείο να θεωρείς – γιατί τέτοιες σκέψεις υπάρχουν και στον ΣΥΡΙΖΑ – ότι στα Μέσα που θεωρείς ότι δεν είναι φίλια ή είναι ανοιχτά εχθρικά δεν θέλεις να δίνεις το παρών, πρώτα απ’ όλα έρχεσαι σε αντίφαση με τον ίδιο σου τον 
εαυτό που πας εκεί και ο πιο μεγάλος κίνδυνος είναι ότι μπλέκεσαι σε μια αυτιστική λογική που λέει ότι μιλάς στα δικά σου Μέσα, στο δικό σου κοινό, τους λες αυτά που εκείνοι θέλουν να ακούσουν… Αυτό δεν είναι πολιτική. Δεν είναι κυρίως πολιτική τακτική ούτε διευρύνει το ακροατήριό σου ούτε την πιθανότητά σου να έχεις μεγαλύτερο εκλογικό ποσοστό στις εκλογές», πρόσθεσε.
Επανέλαβε ότι  κάποιοι μέσα στο κόμμα ενοχλούνται από τις απόψεις του, διότι δεν τις συζητάει πρώτα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αλλά, όπως είπε, «αυτό το μοντέλο κόμματος δεν λειτουργεί το 2013. μπορεί να λειτουργούσε το 1950, το 1960 ή το 1970, όταν λειτουργούσαν μόνο δύο σταθμοί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου