"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Αυξήθηκαν κατά 31% οι έλληνες μετανάστες στη Βρετανία

 
Αύξηση, κατά 31%, παρουσιάζουν, από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2013, οι νέοι αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, που χορήγησε σε έλληνες μετανάστες η Βρετανία.
Η πληροφορία αυτή συμπεριλαμβάνεται στα στοιχεία για τη μετανάστευση που έδωσε την Παρασκευή στη δημοσιότητα η βρετανική κυβέρνηση.
Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, αύξηση στη μετανάστευση πολιτών τους στη Βρετανία παρουσιάζουν οι χώρες της νότιας Ευρώπης. Συγκεκριμένα, 27.000 άτομα μετανάστευσαν από την Ισπανία, 10.000 περισσότεροι από ότι τον περασμένο χρόνο. Ταυτόχρονα, κατά 52% αυξήθηκαν οι νέοι αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης που χορηγήθηκαν σε ιταλούς μετανάστες και 45% σε Πορτογάλους.
Συνολικά, μέσα σε αυτόν τον χρόνο, από τον Ιούνιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2013, η Βρετανία δέχθηκε 503.000 μετανάστες, σε σύγκριση με 517.000 το προηγούμενο διάστημα. Από αυτούς, οι 118.000 προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Το ίδιο διάστημα, έφυγαν από τη Βρετανία 320.000 άτομα.
Πριν λίγες ημέρες, ο βρετανός Πρωθυπουργός είχε δηλώσει ότι στόχος του είναι να μειώσει στα 100.000 άτομα ετησίως τον αριθμό των μεταναστών και ζήτησε να γίνουν πιο αυστηροί οι κανόνες για την εσωτερική μετανάστευση εντός της ΕΕ.
Στην κορυφή της λίστας με τους περισσότερους νέους μετανάστες στη Βρετανία τον τελευταίο χρόνο, βρίσκονται η Κίνα, η Ινδία, η Πολωνία, οι ΗΠΑ και η Αυστραλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου