"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΗΠΑ: Νέο σκάνδαλο με στρατιώτες που φωτογραφίζονταν με σορούς Αφγανών

 
 ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.............
ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥΣ,
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΟΙΡΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ....ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ....ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΜΑΣ
Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λίον Πανέτα καταδίκασε σήμερα με τον πιο έντονο τρόπο τη συμπεριφορά των Αμερικανών στρατιωτών οι οποίοι φωτογραφήθηκαν με τα λείψανα Αφγανών βομβιστών, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Λος Άντζελες Τάιμς.

"Οι εικόνες αυτές δεν αντιπροσωπεύουν ούτε τις αξίες ούτε τον επαγγελματισμό της πλειονότητας των Αμερικανών στρατιωτών που υπηρετούν σήμερα στο Αφγανιστάν", ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του Πενταγώνου, εκφράζοντας ταυτόχρονα την απογοήτευσή του για τη δημοσίευση των φωτογραφιών από την εφημερίδα.

Στο δημοσίευμά της η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι στρατιώτες της 82ης αερομεταφερόμενης μεραρχίας φωτογραφήθηκαν με τις σορούς Αφγανών καμικάζι στην επαρχία Ζαμπούλ, το 2010. Τον Φεβρουάριο του 2010 πολλοί στρατιώτες -που είχαν μεταβεί στην περιοχή για να συλλέξουν δακτυλικά αποτυπώματα και να συγκεντρώσουν διάφορα άλλα στοιχεία από τον νεκρό βομβιστή- τράβηξαν φωτογραφίες συναδέλφων τους την ώρα που σήκωναν τα κομμένα πόδια του πτώματος. Λίγους μήνες αργότερα, άνδρες της ίδιας μεραρχίας φωτογραφήθηκαν και πάλι με πτώματα ανταρτών. Μια φωτογραφία δείχνει δύο στρατιώτες να ποζάρουν κρατώντας το χέρι ενός πτώματος, με σηκωμένο το μεσαίο δάχτυλο. Σε μια άλλη ένας στρατιώτης σφίγγει το χέρι ενός νεκρού γενειοφόρου.

Η υπόθεση αυτή ήρθε στο φως σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο για τον αμερικανικό στρατό, λίγο καιρό αφότου έγινε γνωστό ότι στρατιώτες έκαψαν αντίτυπα του Κορανίου στη βάση Μπαγκράμ, ένα γεγονός που οδήγησε σε βίαιες διαδηλώσεις σε όλο το Αφγανιστάν. Επίσης, πριν μερικές εβδομάδες ένας Αμερικανός στρατιώτης, ο Ρόμπερτ Μπέιλς, δολοφόνησε στον ύπνο τους 17 Αφγανούς χωρικούς, μεταξύ των οποίων πολλές γυναίκες και παιδιά.

Ο Πανέτα διαβεβαίωσε ότι για την υπόθεση που αποκάλυψαν οι Λος Άντζελες Τάιμς διεξάγεται έρευνα, η οποία μπορεί να οδηγήσει στην πειθαρχική δίωξη των στρατιωτών ενώ όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την "απάνθρωπη" υπόθεση, ενδέχεται να παραπεμφθούν σε στρατοδικεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου