"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Παιδάκι κινδυνεύει να μείνει παράλυτο από σφαίρα.

Παιδάκι κινδυνεύει να μείνει παράλυτο από σφαίρα Ένας 12χρονος κινδυνεύει να μείνει παράλυτος σε όλη του τη ζωή, εξαιτίας σφαίρας που καρφώθηκε στη σπονδυλική του στήλη το βράδυ της Ανάστασης. Σώθηκε την τελευταία στιγμή και οι γιατροί εκτιμούν ότι μάλλον πρόκειται για αδέσποτη σφαίρα που εξοστρακίστηκε και κατέληξε στο κορμάκι του 12χρονου και γι΄αυτό δεν υπήρξε μεγάλο τραύμα εισόδου.

Το τραγικό περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, συνέβη στο Κάστρο Βοιωτίας λίγο μετά το Χριστός Ανέστη, ενώ στο προαύλιο της εκκλησίας έσκαγαν βεγγαλικά και κροτίδες.
Ξαφνικά ο 12χρονος, Αλβανικής καταγωγής, έπεσε κάτω ημιλιπόθυμος και δεν μπορούσε να κουνήσει τα πόδια του.
Το παιδί μεταφέρθηκε στο σπίτι, αλλά λίγο αργότερα έδειχνε να «φεύγει». Στο σπίτι έσπευσε μία γιατρός και ο συζυγός της που εργάζεται στο ΕΚΑΒ, χάρη στους οποίους σώθηκε. Κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να το επαναφέρουν και ταυτόχρονα ειδοποίησαν ασθενοφόρο, με το οποίο το παιδί διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Λιβαδειάς και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Οι γιατροί διαπίστωσαν τραύμα στο κορμάκι του, από το οποίο μάλιστα υπάρχει αιμορραγία, κάτι σαν να έσπασε ένας όγκος εσωτερικά, αλλά κανείς δεν έχει καταλάβει ότι το παιδί έχει δεχθεί σφαίρα.

Την Τετάρτη του Πάσχα η μαγνητική τομογραφία αποκαλύπτει ότι μία σφαίρα είναι σφηνωμένη κοντά στην σπονδυλική στήλη του παιδιού!!!
Η σφαίρα μοιάζει να είναι από περίστροφο, αλλά ακόμη δεν έχει αφαιρεθεί, αφού οι γιατροί λένε ότι πρέπει να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα και μετά να κάνουν την λεπτή χειρουργική επέμβαση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι μάλλον πρόκειται για αδέσποτη σφαίρα που εξοστρακίστηκε και κατέληξε στο κορμάκι του 12χρονου και γι΄αυτό δεν υπήρξε μεγάλο τραύμα εισόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου