"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Καβγάς στο Αρμα Πολιτών εξαιτίας Καμμένου

 
 
Αγριος καβγάς ξέσπασε χθες στους κόλπους του Αρματος Πολιτών με αφορμή την απόφαση του ιδρυτικού στελέχους και βουλευτή Γιάννη Δημαρά να συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Ελληνες του Πάνου Καμμένου. Μια συνεργασία η οποία, όπως είπε ο ίδιος, έγινε επειδή δεν προχώρησε η συνεργασία όλων των αντιμνημονιακών δυνάμεων.
Η απόφαση Δημαρά προκάλεσε την έντονη αντίδραση των πρώην συντρόφων του από το Αρμα Πολιτών. «Καταδικάζουμε την απόφαση της ισχνής μειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας και του προέδρου του Πανελλήνιου Αρματος Πολιτών Γιάννη Δημαρά, με την οποία θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Ελληνες και τον Πάνο Καμμένο. Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου είναι να πάρει μαζί του το άρμα χωρίς τις ρόδες και τα άλογα, το οποίο είχαν τιμήσει με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές στην Αττική οι πολίτες με 230.000 ψήφους» τονίζεται στην ανακοίνωση που υπογράφουν στελέχη όπως οι κ.κ. Στάθης Παναγούλης, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Νάσος Αθανασίου δημοσιογράφος και επίσης περιφερειακός σύμβουλος, Σταύρος Τασιόπουλος υπεύθυνος Νεολαίας, και τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας κ.κ. Α. Χαλαζιάς, Σ. Κοντονάσιος, Κ. Σιδηρόπουλος, Κ. Καραχάλιος, Σπ. Ζαβιτσάνος και Γ. Γεννιά.
Στελέχη του Αρματος υποστηρίζουν ότι «στις 28 Μαρτίου ανακοινώσαμε ότι απορρίπτεται κάθε συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Ελληνες και αντίθετα κινούμασταν υπέρ της δημιουργίας ενός αντιμνημονιακού μετώπου προοδευτικής κατεύθυνσης». Τελικά ο κ. Δημαράς κινήθηκε μόνος του αιφνιδιάζοντας τους πάντες. Μάλιστα στελέχη του Αρματος τα οποία χτες βρέθηκαν μετέωρα πολιτικά σημειώνουν ότι είχαν απορρίψει στο παρελθόν προτάσεις από όμορες δυνάμεις όπως π.χ. ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να στηρίξουν την κάθοδο του Αρματος στις εκλογές.
ΧΑΚΕΡ. Επίθεση από χάκερ φαίνεται πως δέχτηκε η ιστοσελίδα με την ονομασία Πάνος Καμμένος (www.panoskammenos.gr). Η ιστοσελίδα, η οποία έπεσε, δέχτηκε επίθεση από ομάδα που αυτοαποκαλείται Procoder'z Team Albania. Η ομάδα έγραψε στα αλβανικά «ποτέ δεν ξεχνάμε» και χαρακτήρισε την Ελλάδα ως «άλλη μία ρατσιστική χώρα». Πρόβλημα εμφάνισε και η ιστοσελίδα του κ. Καμμένου www.kammenos.gr η οποία λειτουργεί μέσω της Βουλής ενώ οι fun page του σε facebook και twitter λειτουργούν κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου