"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ...

ABRAMSVOLI-474x297Μας πήραν στο «ψιλό» και οι Τούρκοι, δεν χωράει καμία πια αμφιβολία. Αυτά που ακολουθούν γράφτηκαν στην τουρκική εφημερίδα “Birlik” στις 4 Απριλίου 2012 με τίτλο «Η Ελλάδα δεν χορταίνει όπλα» και υπότιτλο «Ο κόσμος αυτοκτονεί από την φτώχεια»:
«Την ώρα που τις τελευταίες τρεις μέρες στην Ελλάδα τρία άτομα αυτοκτόνησαν από την φτώχεια και την απελπισία, ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας Δημήτρης Αβραμόπουλος, κατά την επίσκεψη στις ΗΠΑ συζητά να πάρει όπλα. Ο Αβραμόπουλος μετά την συνάντηση του με αξιωματούχους του υπουργείου Άμυνας ανέφερε πως τα αιτήματα της Ελλάδας σε μεγάλο βαθμό αντιμετωπίστηκαν.
Τον Αβραμόπουλο σε αυτήν του την επίσκεψη τον συνοδεύει ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Κοσταράκος. Φαίνεται σίγουρο πως από τα αποθέματα των ΗΠΑ στα πλαίσια του σχεδίου Μάρσαλ θα δοθούν στην Ελλάδα όπλα.
Τα όπλα που θα δοθούνε από τις ΗΠΑ στην Ελλάδα είναι τα εξής : 400 αρμάτων μάχης Μ1Α1 Abrams και υποστηρικτικών οχημάτων, 224 Τεθωρακισμένων Μεταφοράς Προσωπικού (ΤΟΜΠ) Μ113Α2, 110 οχημάτων αντιαρματικών βλημάτων TOW (ITV) Μ901A2, 80 Οχημάτων Ομάδας Πυρών Υποστήριξης (FIST-V) Μ981 για προωθημένους παρατηρητές πυροβολικού, 57 ερπυστριοφόρων μεταφοράς φορτίου Μ548A1, ενός αυτοκινούμενου όλμου M106A2 των 4,2in (107mm) και 3.000 πυρομαχικών αρμάτων 120mm τύπου M830 HEAT ενώ έχει εκδηλωθεί επίσης ενδιαφέρον για μεταφορικά ελικόπτερα UH-60 Black Hawk, Τεθωρακισμένα Οχήματα Μάχης (ΤΟΜΑ) M2A2 Bradley, Τεθωρακισμένα Οχήματα Αμφίβιας Εφόδου AAV7A1, Τεθωρακισμένα Οχήματα Διοικήσεως M577, εξομοιωτές επιθετικών ελικοπτέρων AH-64 Apache και διατρητικά πυρομαχικά αρμάτων».

«Κόπτονται» δηλ. οι Τούρκοι-φερέφωνα του φασιστικού καθεστώτος της Άγκυρας για το... πώς περνάμε εμείς εδώ στην Ελλάδα, εκφράζοντας σαν υπαινιγμό τον βαθύτερο πόθο τους, που δεν είναι παρά η περικοπή των ελληνικών εξοπλισμών. Για να έχουνε μετά αυτοί ελέυθερο το πεδίο δράσης (ξοδεύουν δις. την ώρα που ο πληθυσμός τους, σε πολύ μεγάλο βαθμό, υποσιτίζεται!) και να μπορούν να προβάλλουν τις όποιες διεκδικήσεις έχουν εναντίον της Ελλάδας... Πολύ «έξυπνη» τακτική πράγματι, και το παραπάνω δημοσίευμα το αποδεικνύει...

Τώρα, ας δούμε μία απίστευτη σχεδόν είδηση, που αγγίζει τα όρια του εξωπραγματικού, και προέρχεται από την τούρκικη εφημερίδα “Taraf”, στις 5 Απριλίου 2012. Το δημοσίευμα λέει τα εξής: «Στο Ερτζίς, όπου ακόμη δεν έχουν επουλωθεί οι πληγές του σεισμού, και φέτος δεν ξεχάστηκε η τελετή «σωτηρίας από την κατοχή»... Κατά τη διάρκεια των τελετών εργάτης του δήμου που υποδυόταν τον Αρμένιο πυροβολήθηκε από αληθινή σφαίρα!
Κάθε χρόνο σε διάφορους νομούς και πόλεις οργανώνονται τελετές για την σωτηρία από την κατοχή, που υποδαυλίζουν την έχθρα απέναντι σε Έλληνες και Αρμένιους. Φέτος η τελετή στις 1 Απριλίου στην πόλη Ερτζίς του νομού Βαν, όπως κάθε χρόνο τέλειωσε πάλι με αναπαράσταση κατά την οποία οι Τούρκοι στρατιώτες σκοτώνουν τους Αρμένιους συμμορίτες. Η διαφορά όμως σε σχέση με πέρσι ήταν ότι ένας από αυτούς που αναπαριστούσαν τους Αρμένιους, ο Μουράτ Αλπσαλάζ, πυροβολήθηκε στα... αληθινά! Αυτό συνέβη, επειδή στην αναπαράσταση χρησιμοποιήθηκε αληθινή σφαίρα... Η εισαγγελία άρχισε έρευνα σχετικά με τον πυροβολισμό του Μουράτ Αλπσαλάζ που ήταν ντυμένος Αρμένιος στρατιώτης.
Η τελετή άρχισε με κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Ατατούρκ μπροστά στο επαρχείο και με τήρηση ενός λεπτού σιγής. Κατά την διάρκεια της τελετής ο εργαζόμενος στην καθαριότητα του δήμου Μουράτ Αλπσαλάζ που υποδυόταν Αρμένιο στρατιώτη τραυματίστηκε στην κοιλιά από κυνηγετικό όπλο»...
Δηλαδή... πήγανε να κάνουν αναπαράσταση του μίσους (!!!) εναντίον Ελλήνων και Αρμενίων – μήπως και θυμηθούν να μας ξανασφάξουν στο μέλλον! – και παραλίγο να πενθήσουν και νεκρό ακόμα!
Τόσος είναι ο φανατισμός τους κατά των εθνικών τους εχθρών (ναι, αυτά μαθαίνουν από μικρά παιδιά...), κάτι που βέβαια δεν οφείλεται στον απλό λαουτζίκο, αλλά στο φασιστικό-σωβινιστικό σύστημα εξουσίας της Άγκυρας, που μέσω του τούρκικου εθνικισμού και ιμπεριαλισμού, εμποτίζοντας με μεγαλοϊδεατισμό τους υπηκόους του, στηρίζεται γερά στην εξουσία... Τι έχουνε άραγε να μας πουν για τις «γιορτές μίσους» (χαρακτηριστικό των φασιστικών καθεστώτων...) οι εδώ θιασώτες της ελληνοτυρκικής «φιλίας», δηλ. ο Χιππηδογιωργάκης (η... ποντικομαμμή της Μάργκαρετ!) και η Ντόρα Μητσοτάκη-Κούβελου;...
Τέλος, αξίζει να δούμε και την παρακάτω είδηση. Την φασιστική και αντιδημοκρατική Τουρκία λοιπόν υποστηρίζει άμεσα και δυναμικά έκθεση που συνέταξε η Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων του Βρετανικού Κοινοβουλίου, με τίτλο «Αγγλοτουρκικές σχέσεις και ο περιφερειακός ρόλος της Τουρκίας», έκθεση που καταλαμβάνει 90 ολόκληρες σελίδες. Βέβαια η φιλοτουρκική πολιτική της Βρετανίας είναι εδώ και δεκαετίες – αν όχι και αιώνες... – γνωστή.
Όμως το να βγαίνουν αυτή ειδικά την εποχή και να λένε τέτοια πράγματα είναι το λιγότερο προκλητικό... Κατά τα άλλα οι Εγγλέζοι είναι «συνεταίροι» μας στην ΕΕ... Να τι λένε μερικά σημεία της προκλητικής αυτής έκθεσης:
- «Η Άγκυρα προσεγγίζει την Ευρώπη και αποτελεί έμπνευση για την Αραβική Άνοιξη και την Μέση Ανατολή»...
- «Θετική επίδραση έχει στις διμερείς σχέσεις η στήριξη που παράσχει η Αγγλία στην υποψηφιότητα της Τουρκίας στην ΕΕ, καθώς και το γεγονός πως η Αραβική Άνοιξη έφερε την Τουρκία πιο κοντά στην Ευρώπη»...
- «Δεν βρήκαμε κανένα στοιχείο που να δείχνει πως η Τουρκία απομακρύνεται από την Δύση ή που να δείχνει κάποια μετακίνηση στην εξωτερική της πολιτική»!
- «Η αντίδραση στην Αραβική Άνοιξη έφερε την Τουρκία πιο κοντά στην Αγγλία και τους Δυτικούς συμμάχους της, και έδειξε τα οφέλη των ισχυρών δεσμών της Τουρκίας με τον Αραβικό Σύνδεσμο.
Η Τουρκία δεν είναι πρότυπο για τις χώρες της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής, αλλά πηγή έμπνευσης»!...
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Και ύστερα απορούμε γιατί οι «φίλοι» και «σύμμαχοί» μας της Δύσης είναι τόσο ανθέλληνες και τόσο φιλότουρκοι...
Μιχάλης Βλάσσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου