"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Χιλιάδες στρέμματα καταστράφηκαν από υπερχείλιση του Πηνειού

Τεράστια καταστροφή προκλήθηκε από την υπερχείλιση του ποταμού Πηνειού, η οποία οδήγησε στην καταστροφή χιλιάδων στρεμμάτων καλλιεργούμενων εκτάσεων με σιτηρά, σύμφωνα με τις αναφορές αγροτών στην Φαρκαδόνα Τρικάλων.

Μετά τη πρόσφατη κακοκαιρία και τις έντονες βροχοπτώσεις, η υπερχείλιση κατέστρεψε τις αγροτικές εκτάσεις που είχαν προετοιμαστεί με λιπάσματα και φυτοφάρμακα για την καλλιέργεια βαμβακιού, προκαλώντας απόγνωση στο αγροτικό κόσμο.
Στο επίκεντρο των ζημιών βρέθηκαν οι αγροτικές εκτάσεις του Κεραμυδίου, του Ζάρκου, της Πηνειάδας, του Κλοκοτού και της Νομής. 
Από την υπερχείλιση του Πηνειού ποταμού διεκόπη η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Κλοκοτού – Μαραθέας Καρδίτσας, καθώς η γέφυρα που συνδέει τα δυο γειτονικά χωριά κατακλίστηκε από τα νερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου