"Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης." Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση....ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ.ΑΓΑΠΗ-ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ.ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ! ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΟΙΚΙΑ

PYRROS1
Ανέκδοτο που κυκλοφορεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα twitter, μετά την ανακοίνωση του ονόματος του Πύρρου Δήμα, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του εθνομηδενιστικού ΠΑΣΟΚ: «ο Κεντέρης ήταν πρώτος υποψήφιος για το επικράτειας του ΠΑΣΟΚ αλλά είχε εχθές ατύχημα με τη μηχανή».
 «Ένας Ολυμπιονίκης δεν μπορεί να ανήκει ούτε στο ΠΑΣΟΚ,ούτε στη ΝΔ. Ανήκει στον ελληνικό λαό». Τάδε έφη Πύρρος Δήμας, το 2009. Πάντως, κάποιος να πει στον Βορειοηπειρώτη Ολυμπιονίκη, ότι έχασε πολύ από την εκτίμηση του κόσμου. Δεν μπορεί να πολιτεύεται με ένα κόμμα που κάποτε υμνούσε τους δήμιους του Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου. Κρίμα.
Χυλόπιτα έφαγε από τους Διονύση Σαββόπουλο και Στέλιο Ράμφο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, όταν τους πρότεινε την 1η θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του κόμματος-χολέρα.
 «Το κυρίαρχο ζητούμενο στις επικείμενες εκλογές είναι η πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα... Αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα είναι η ενίσχυση της ΝΔ. Όσο μεγαλύτερη στήριξη έχουν η ΝΔ και ο Αντώνης Σαμαράς, τόσο πιο βάσιμη γίνεται η ελπίδα ότι μπορούμε να βγούμε από την κρίση χωρίς ακόμα μεγαλύτερο κόστος». Από την πρώτη δήλωση του Κώστα Καραμανλή, μετά από πάρα πολύ καιρό.
Απάντηση του Γιώργου Καρατζαφέρη: «Την τελευταία φορά με τις συστάσεις του, έφερε πρωθυπουργό στη χώρα τον κ. Παπανδρέου με τα καταστροφικά αποτελέσματα. Εκτός και αν ο κ. Καραμανλής εννοεί να μην ψηφιστεί ο κ. Σαμαράς, για να έρθει ο ίδιος».
Φοβερή ατάκα από την Ελληνοφρένεια: «πάντα εργασιομανής ο Καραμανλής. Του πήρε 2,5 χρόνια για να κάνει μια δήλωση!»
«Δεν δέχομαι να είναι ανάμεσα μας οπαδοί των ναζί», είπε για τη Χρυσή Αυγή ο Αντώνης Σαμαράς.
Ο Πέτρος Τατσόπουλος, υποψήφιος του εθνομηδενιστικού ΣΥΡΙΖΑ (φυσικά...), ψάχνει εναγωνίως τρόπους να παραμένει στον αφρό της επικαιρότητας. Τώρα, τα έβαλε με τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας σαχλαμάρες, ως συνήθως. Ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αποκάλεσε τον κ. Τατσόπουλο, «υβριστή του Κολοκοτρώνη».
Eάν Τάσος Μητρόπουλος λέει κάτι στην καρδιά σας, δώστε μου τη στήριξή σας. Γεν. Αρχηγός Ολυμπιακού, υπ. βουλευτής ΝΔ Β’ Πειραιά. Μήνυμα στο διαδίκτυο του παλαίμαχου άσου του ΟΣΦΠ.
Μια «γαλάζια» υποψηφιότητα κερδίζει έδαφος στην Α’ Αθηνών. Αναστασία Αριστοπάνου, μια αγωνίστρια με πολλά ένσημα στη ΝΔ, συνταξιούχος της ΟΑ, η οποία πιστεύει στον Αντώνη Σαμαρά.
Κυριάκος Βελόπουλος κατά Άδωνι Γεωργιάδη: «Επέλεξε να πάει στην ΝΔ και όφειλα να τον ρωτήσω αν όντως το κόμμα του έχει αντιγράψει όσα λέω για τα πετρέλαια, αν ο Γ. Καρατζαφέρης μίλησε πρώτος για την πρώτη κατοικία των Ελλήνων και για την προστασία στις καταθέσεις, εν ολίγοις αν το νέο του κόμμα έχει αντιγράψει όσα έλεγε το κόμμα που εγκατέλειψε. Τον τιμά πως παραδέχτηκε ότι μας έχουν αντιγράψει. Από εκεί και πέρα δεν είναι φυσικό να αναρωτιέμαι γιατί δεν έκαναν τόσα χρόνια όσα προτείνει το ΛΑΟΣ;».
Δυνατά ονόματα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΔΗΣΥ. Επισημαίνουμε μεταξύ άλλων το Θεολόγο Συμεωνίδη, αντιπτέραρχο ε.α. – επίτιμος αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, αλλά και τους καλούς συναδέλφους Λίνα Κλείτου και Διαμαντή Σεϊτανίδη.
Ο Θεόδωρος Λαμπράκης, γιός του Γρηγόρη Λαμπράκη, τοποθετήθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ. Τι είπε όμως στο «Έθνος», κάποια στιγμή το 2010: «Ήμουν φοιτητής στο Λονδίνο και είχε έρθει ο Μητσοτάκης. Είχε γράψει όμως τότε η ‘Αυριανή’ ότι στις φλέβες μου δεν κυλάει αίμα αλλά νερό, επειδή συναντήθηκα μαζί του. Είχε γράψει ‘αν είναι δυνατόν, ο γιος του Λαμπράκη να συναντάται με τον Μητσοτάκη’. Μου είχε φανεί εντελώς αστείο, γέλασα. Ήξερα ότι δεν είχα καμία σχέση με τη ΝΔ, ούτε τότε ούτε ποτέ. Απλώς, πήγα στη συνάντηση με άλλους φοιτητές και ο δημοσιογράφος συμπέρανε ότι θα κατέβαινα με τον Μητσοτάκη. Αν είναι δυνατόν». Τόσο καλά...
ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου